ΠΑΟΚ: Παραμένουν Κοκκινάκης, Τακουρίδης και Γάτσης

Newsroom
Την παραμονή των Κοκκινάκη, Τακουρίδη και Γάτση ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν ουσιαστικά ολοκληρώσει το ρόστερ τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την παραμονή του Κοκκινάκη έχει ως εξής: «Ο ΠΑΟΚ, και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Μενέλαο Κοκκινάκη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας λίμπερο, γεννημένος το 1993 και με ύψος 190cm, συνεχίζει για τρίτη χρονιά στον ΠΑΟΚ, «εξαργυρώνοντας» την πολύ καλή του παρουσία την περσινή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε και με την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Μενέλαος Κοκκινάκης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την οργάνωση του Σωματείου, και την συμπεριφορά απέναντι μου. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Για ακόμα μία χρονιά θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, ώστε η ομάδα να φτάσει όσο ψηλότερα γίνεται μέσα από την δουλειά και το πάθος μου. Εύχομαι μία καλή σεζόν για την ομάδα, και υγεία σε όλους για ακόμα μία όμορφη χρονιά. Καλό καλοκαίρι σε όλους!».

Η ανακοίνωση για Τακουρίδη

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Γιάννη Τακουρίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας διεθνής κεντρικός, γεννημένος το 1988 και με ύψος 200cm, συνεχίζει για όγδοη χρονιά στα «ασπρόμαυρα», προερχόμενος από την κατάκτηση του τρίτου Κυπέλλου με την φανέλα του ΠΑΟΚ.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Γιάννης Τακουρίδης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω για ακόμα μία χρονιά. Ευχαριστώ την ομάδα και τον κόσμο για την εμπιστοσύνη. Η νέα αγωνιστική περίοδος θα είναι πολύ ανταγωνιστική. Εμείς με σωστή νοοτροπία και αφοσίωση στους στόχους, και με... όπλο το καλό κλίμα και την σκληρή δουλειά μέσα στο γήπεδο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διεκδικούμε και να κατακτούμε τίτλους».

Η ανακοίνωση για Γάτση

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Βόλεϊ ανδρών, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον αθλητή, Αναστάσιος Γάτσης, για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

Ο Έλληνας κεντρικός, γεννημένος το 1991 και με ύψος 198cm, συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον ΠΑΟΚ, έχοντας στο παλμαρέ του και την περσινή περήφανη κατάκτηση του Κυπέλλου.

Για την ανανέωση συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αναστάσιος Γάτσης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον ΠΑΟΚ. Θέλω να ευχαριστήσω τον Προέδρο, κ. Αθανάσιο Κατσαρή, και τον προπονητή, Joshko Milenkoski, για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να ζήσουμε ακόμα μία πετυχημένη χρονιά με υγεία».