Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Όριον για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup ανδρών

Newsroom
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ολλανδική Όριον για την πρόκριση στα ημιτελικά του Challenge Cup ανδρών.

Ο Παναθηναϊκός δίνει έναν από τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν, την Τετάρτη (25/1) που θα κρίνει την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Challenge Cup.

Οι «πράσινοι» θα υποδεχτούν την ολλανδική Όριον Ντότινχεμ στον Άγιο Θωμά (17:30, Cosmote Sport 6) στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης.

Στον πρώτο αγώνα στην Ολλανδία ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 σετ και χρειάζεται μόλις δύο σετ για να πάρει την πρόκριση.

Όπως είπε ο τεχνικός της ομάδας Δημήτρης Ανδρεόπουλος «η επικράτηση στην Ολλανδία έγινε με μεγάλη δυσκολία και δεν σημαίνει πως η ρεβάνς θα είναι εύκολη υπόθεση».

Ο διαγώνιος του «τριφυλλιού» Άγγελος Μάρκου τόνισε: «Θα είναι δυνατό ματς. Υπάρχει κούραση, αλλά θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας βοηθήσει να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στους ημιτελικούς του Challenge Cup».

Το εισιτήριο της αναμέτρησης κοστίζει 10 ευρώ και οι ενδιαφερόμενοι-ες παρακαλούνται να κλείσουν τη θέση τους στο γήπεδο αγοράζοντας εισιτήριο από τον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://www.viva.gr/tickets/sports/panathinaikos-orion-cev-challenge-cup/

Η διάθεση εισιτηρίων γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, επομένως δε θα υπάρχουν εισιτήρια στο γήπεδο».

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Mάρκο Σγκρο από το Σαν Μαρίνο και ο Ούγγρος Τάμας Τζάμπορ.

Στον πρώτο αγώνα ο Παναθηναϊκός είχε νικήσει με 3-1 (25-27, 25-23, 25-21, 25-22). Να σημειωθεί πως στην ολλανδική ομάδα αγωνίζεται ο Σαμούλι Καϊσλασάλο που ήταν διαγώνιος του Μίλωνα

Υπενθυμίζεται πως ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί, πιθανότατα να αντιμετωπίσει στους διπλούς ημιτελικούς τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα παίξει την Πέμπτη (26/1) στη Ρουμανία με τη Στεάουα για να υπερασπιστεί τη νίκη με 3-1 στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη.