Σφραγίζει την πρόκριση στην Βουλγαρία ο ΠΑΟΚ

Newsroom
Έχοντας κερδίσει με 3-0 στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται στην Βουλγαρία από την Μοντάνα και με 2 σετ προκρίνεται στους «16» του Challenge Cup.

Όντας το απόλυτο φαβορί μετά τη νίκη με 3-0 στο Παλατάκι, ο ΠΑΟΚ φιλοξενείται από την Μοντάνα στην Βουλγαρία θέλοντας 2 σετ για να προκριθεί στους «16» του Challenge Cup. Η ομάδα του Γιόσκο Μιλενκόσκι περνάει στην επόμενη φάση με νίκη με οποιαδήποτε διαφορά στα σετ, αλλά και με ήττα με 3-2. Αν χάσει με 3-0 ή 3-1, κάτι που όπως αναφέραμε και για τον Ολυμπιακό και το ματς με την Κομάρνο, είναι εξαιρετικά δύσκολο λόγω διαφοράς δυναμικότητας, θα παιχτεί χρυσό σετ.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέφερε για το ματς με τους Βούλγαρους τα εξής: «Κάναμε το πρώτο βήμα πρόκρισης στην έδρα μας, αλλά δεν θα είναι εύκολο. Η Montana στην Θεσσαλονίκη δεν έπαιξε καλά, ωστόσο πρόκειται για μία καλή ομάδα η οποία μπορεί να παίξει πολύ καλύτερα. Το γήπεδο τους είναι πιο μικρό, έχει κόσμο, ο οποίος θα τους δώσει κίνητρο. Εμείς είμαστε έτοιμοι να προκριθούμε. Έχουμε την επιστροφή του Γιόρνα, ο οποίος θα παίξει εφόσον χρειαστεί. Το γεγονός πως χρειαζόμαστε δύο σετ για την πρόκριση δεν αλλάζει κάτι, εμείς πάμε να κερδίσουμε. Έχουμε πολλές ευκαιρίες για την πρόκριση, πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να παίξουμε και να προκριθούμε!».