Καλμαζίδης: «Έλλειψη συγκέντρωσης και αποφασιστικότητας»

Gazzetta team
Στην έλλειψη συγκέντρωσης που έδειξε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Γιάννης Καλμαζίδης, μετά την ήττα του «Δικεφάλου του Βορρά» στη Σύρο από τον Φοίνικα στον τρίτο τελικό της VolleyLeague.

Ο Φοίνικας νίκησε τον ΠΑΟΚ στη Σύρο με 3-1 σετ και μείωσε σε 2-1 τη σειρά των τελικών της VolleyLeague, με τον τεχνικό του, Γιάννη Καλμαζίδη, να στέκεται στην έλλειψη συγκέντρωση και αποφασιστικότητας που έδειξαν οι παίκτες του «Δικεφάλου του Βορρά».

«Δυστυχώς δεν καταφέραμε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και πιο αποφασιστικοί. Η Σύρος έπαιξε όπως πάντα εδώ πολύ καλά, έχει μία δύσκολη έδρα. Έχουμε τη δυνατότητα πιστεύω όμως να πάρουμε τη νίκη που θέλουμε και να καταφέρουμε να πάρουμε τον τίτλο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και αποφασιστικότητα. Είμαστε καταδικασμένοι να αφοσιωνόμαστε στο έργο μας και αυτό θα κάνουμε και στο επόμενο παιχνίδι», ανέφερε μετά το τέλος του αγώνα χαρακτηριστικά, ενώ ο Αμερικανός Τζέισον Γιαμπλόνσκι από την πλευρά του, πρόσθεσε:

«Έγιναν τρία λάθη σήμερα εις βάρος μας, σε τρεις κρίσιμες φάσεις. Είναι απογοητευτικό αυτό και θεωρώ ότι οι διαιτητές προσπαθούν να ελέγχουν συνεχώς το παιχνίδι. Αυτό δεν είναι καλό για το άθλημα. Πρέπει να βρούμε ισορροπία, να παίξουμε καλύτερα. Έχουμε μία καλή ομάδα. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι εξαρτάται από εμάς και να κάνουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω ότι η σημερινή ήττα θα είναι ένα μάθημα. Τώρα θα επιστρέψουμε σπίτι μας και θα επικεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης» .