Στόιτσεφ: «Μπορεί την πρόκριση ο ΠΑΟΚ»

Φώτης Καρακούσης
Αφού χαρακτήρισε τη νίκη στο Παλατάκι νίκη ψυχολογίας, στην συνέχεια ο τεχνικός της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόιτσεφ τόνισε πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο Βούλγαρος προπονητής της Τρεντίνο Ράντοστιν Στόιτσεφ μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αρχικά χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του νίκη ψυχολογίας, ενώ επισήμανε πως ο «δικέφαλος του βορρά» μπορεί να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά ο έμπειρος και καταξιωμένος τεχνικός ανέφερε: «Ήρθαμε προετοιμασμένοι για ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί ξέραμε ότι ο ΠΑΟΚ θα αντιστεκόταν με όλες του τις δυνάμεις. Το κλειδι για εμάς ήταν η αντίδραση μας στα μέσα του τρίτου σετ όταν κατορθώσαμε να πάρουμε κάποιους δύσκολυς πόντους σε ένα καθοριστικό σημείο για την έκβαση του αγώνα. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει ώστε να ηρεμήσουμε και να παίξουμε καλύτερο βόλεϊ από δω και πέρα. Πιστεύω, έχοντας παίξει και κόντρα στην Νόλικο, ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει τους βέλγους με ανάλογη εμφάνιση, ενώ έχει περιθώρια βελτίωσης».