Ζελιάσκοφ: «Τέτοια παιχνίδια θα μας βοηθήσουν»

Φώτης Καρακούσης
Παρότι ήταν απογοητευμένος από την ήττα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Νίκι Ζελιάσκοφ δεν έκρυψε πως τέτοια ματς όπως αυτό με την Τρεντίνο θα βοηθήσουν την ομάδα του. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΦΩΤΗΣ ΚΑΡΑΚΟΥΣΗΣ.

Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάλεψε και να κοίταξε στα μάτια την μεγάλη Τρεντίνο, αλλά δεν κατάφερε να πάρει κάτι παραπάνω από μια τιμητική ήττα με 3-1. Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του «δικεφάλου» Νίκι Ζελιάσκοφ αφού αρχικά τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να κερδίσει κάτι περισσότερο στο ματς, στάθηκε στα οφέλη που θα έχουν οι «ασπρόμαυροι» από τέτοια παιχνίδια.

Αναλυτικά ανέφερε: «Η ήττα είναι ήττα. Υπάρχει πικρία. Ήμασταν κοντά στα δύο σετ και δεν καταφέραμε να τα πάρουμε. Κολλήσαμε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα η Τρεντίνο να πάρει διαφορά. Το επίπεδο της Τρεντίνο φάνηκε στις δύσκολες φάσεις. Είχαν υπομονή. Παίζουν τέτοια παιχνίδια κάθε εβδομάδα. Είναι πολύ υψηλό το επίπεδο του ιταλικού πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια αυτά ωστόσο θα βοηθήσουν και το επίπεδο της δικής μας ομάδας. Τα παιδιά πάλεψαν, προσπάθησαν ακόμη και στο τελευταίο σετ δεν παράτησαν το παιχνίδι».

Για τη συνέχεια τόνισε: «Πάμε βήμα-βήμα. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να είμαστε προσγειωμένοι. Είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι αισιόδοξος».