Αναβολή στην υπόθεση της σύλληψης των δύο παραγόντων της Ολυμπιάδας

Gazzetta team
Αναβολή για τις 18 Δεκεμβρίου του 2017 έπειτα από αίτημα και των δύο πλευρών δόθηκε σήμερα από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πατρών στην υπόθεση των δύο παραγόντων της Ολυμπιάδας, που συνελήφθηκαν αρχικά (αργότερα αφέθηκαν ελεύθεροι) έπειτα από καταγγελία παίκτη της ομάδας βόλεϊ των «πορτοκαλί», ο οποίος ισχυρίστηκε ότι τον εκβίαζαν.

Συγκεκριμένα ο παίκτης υποστήριξε, σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, ότι οι παράγοντες του ζήτησαν 1.800 ευρώ, για να του δώσουν την ελευθέρας του προκειμένου να συνεχίσει σε άλλη ομάδα. Οι δύο παράγοντες, που κατηγορούνται για εκβίαση κατά συναυτουργία, υποστηρίζουν σύμφωνα με το ρεπορτάζ του pelop.gr ότι λειτούργησαν νόμιμα για λογαριασμό του Συλλόγου μετά από αίτημα που κατέθεσε ο παίκτης, o οποίος ζήτησε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Παράλληλα οι δύο παράγοντες ισχυρίζονται ότι έβαλαν όρο να μην πάει σε ανταγωνιστική ομάδα και για να τηρηθεί αυτός ο όρος ζητήθηκε από τον παίκτη το ποσό των 1.800 ευρώ ως εχέγγυο, το οποίο θα του επιστρεφόταν άτοκο όταν ολοκληρωνόταν η μεταγραφή του σε μη ανταγωνιστική ομάδα και ότι όλα περιγράφονται σε ιδιωτικό συμφωνητικό που έχει την υπογραφή του παίκτη. Θυμίζουμε μάλιστα ότι οι δύο παράγοντες μήνυσαν τον παίκτη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Οπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του pelop.gr που παραβρέθηκε στο δικαστήριο η πλευρά του παίκτη ζήτησε αναβολή προκειμένου να έρθει στην κατοχή της πρώτον το έγγραφο με την αποδέσμευση του παίκτη που έστειλε η Ολυμπιάδα στην ΕΟΠΕ την ημέρα της σύλληψης και δεύτερον το δεύτερο έγγραφο που έστειλε η Ολυμπιάδα την ίδια μέρα μετά τη σύλληψη επίσης στην ΕΟΠΕ με το οποίο ακυρώθηκε η αποδέσμευσή του. Από την πλευρά της Ολυμπιάδας ζητήθηκε αναβολή επειδή ο ένας από τους δύο παράγοντες για επαγγελματικούς λόγους βρισκόταν εκτός Ελλάδας.

Πηγή: pelop.gr