Antirrion Masters: Άγγελος και Βασίλης Μανδηλάρης σε πελάγη ευτυχίας

Gazzetta team
Με δύο σπουδαίες νίκες, αρχικά επί των Κοτσιλιάνου / Κωστόπουλου και αργότερα επί των Κογκαλίδη / Πολυχρονιάδη, ο Άγγελος και ο Βασίλης Μανδηλάρης έκλεισαν ραντεβού στον ημιτελικό της Κυριακής στο 3ο τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley που φιλοξενείται στην παραλία Αντιρρίου.

Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη επιτυχία τους (μέχρι την επόμενη) ως δίδυμο σε τουρνουά Masters του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Volley και φυσικά μετά τον νικηφόρο αγώνα τους έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

«Κάνουμε πολλή δουλειά γιατί αγαπάμε το beach volley και είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε ως εδώ. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μας, Στάθη Χανδρινό. Ελπίζουμε να συνεχίσουμε το ίδιο καλά και να προσφέρουμε στο ελληνικό βόλεϊ», δήλωσε ο Βασίλης Μανδηλάρης που μαζί με τον αδερφό του τον χειμώνα παίζουν βόλεϊ σάλας σε αμερικάνικο κολλέγιο και το καλοκαίρι επιστρέφουν για το αγαπημένο τους beach volley, εκπροσωπώντας μάλιστα την Ελλάδα σε διεθνείς διοργανώσεις ως εθνική ομάδα U22.

Όσο για τη συνέχεια στο Αντίρριο; «Μπροστά μας είναι τα ματς μεταλλίων και προχωράμε βήμα βήμα για ό,τι καλύτερο μπορούμε να πετύχουμε. Μέχρι τώρα είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας» σχολίασε ο Άγγελος Μανδηλάρης.