Παναθηναϊκός: Σημαντική ενίσχυση με Γκροθούες, Στεπανένκο και Κωνσταντίνου οι «πράσινες» (vids)

Gazzetta team
Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με τις «πράσινες» να έρχονται σε συμφωνία με την αρχηγό της Εθνική Ολλανδίας, Μάρετ Γκροθούες, την Αζέρα διαγώνιο Μαργαρίτα Στεπανένκο και την Κύπρια ακραία, Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Ο Παναθηναϊκός έχει βάλει ψηλά τον πήχη για το πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει, κάτι που δείχνει από τις έως τώρα κινήσεις που έχει κάνει. Κινήσεις σημαντικές όπως αυτή της συμφωνίας με την ακραία αρχηγό της Εθνικής Ολλανδίας, Μάρετ, Γκροθούες.

Η Γκροθούες είναι μια παίκτρια που μπορεί να κάνει την διαφορά και η καριέρα της το δείχνει, καθώς έχει αγωνιστεί στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα, ενώ έχει παίξει με τις «οράνιε» σε 346 παιχνίδια, παρότι είναι μόλις 32. Η αριστερόχειρας ακραία θα κάνει ένα εξαιρετικά δυνατό τρίδυ6μο με την Εύα Χαντάβα που έχει ανακοινωθεί πως θα παραμείνει, αλλά και την Μανωλίνα Κωνσταντίνου που θα είναι η επόμενη κίνηση του «τριφυλλιού».

Η Κύπρια ακραία επιστρέφει στον Παναθηναϊκό μετά από μια δεκαετία έχοντας στο διάστημα αυτό αγωνιστεί και κατακτήσει τίτλους σε Ολυμπιακό, με τον οποίο κατέκτησε 4 πρωταθλήματα και ισάριθμα Κύπελλα. Η 28χρονη μετά τις «ερυθρόλευκες» αγωνίστηκε σε Ηρακλή Κηφισιάς, Ηλιούπολη, Θέτιδα Βούλας και φέτος όπως αναφέραμε θα είναι και πάλι στον Παναθηναϊκό.

Τέλος όσον αφορά την θέση της βασικής διαγωνίου, οι «πράσινες» ήρθαν σε συμφωνία με την 28χρονη Αζέρα, Μαργαρίτα Στεπανένκο. Η ύψους 1.86 διαγώνια που παίζει και στα άκρα μετά την Τέλεκομ Μπακού (2013-17) αγωνίσθηκε στην τουρκική Μπεσίκτας, στις πολωνικές Πίλα, Ράντομ και πέρυσι στη Μινσκ Λευκορωσίας. Tην Στεπανένκο είχε πάρει δανεική ο Ολυμπιακός το 2014 (είχε ανακοινωθεί και επίσημα), άλλαξε όμως διαβατήριο και από Ουκρανή έγινε Αζέρα με την προϋπόθεση να μείνει για 2 χρόνια στο Αζερμπαίτζάν, με συνέπεια να χαλάσει η μεταγραφή