Πέρασε στον 3ο προκριματικό γύρο η Εθνική Εφήβων

Newsroom
Με την ολοκλήρωση όλων προκριματικών ομίλων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Εφήβων ήρθαν και τα ευχάριστα νέα για την Εθνική ομάδα η οποία προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατέλαβε την 3η θέση στον 3ο όμιλο που φιλοξενήθηκε στην πόλη Ουμπ της Σερβίας, αλλά με τους 4 βαθμούς που πήρε στους τρεις αγώνες κατάφερε να βρεθεί στην επόμενη φάση ως η καλύτερη 3η όλων των ομίλων.

Στην τελευταία αγωνιστική του Β' ομίλου η Τουρκία έχασε 3-0 από την Πολωνία κι έμεινε στους 3 βαθμούς, ενώ στον Δ' όμιλο το Ισραήλ νίκησε την ουραγό Ελβετία στο τάι μπρέικ κι έτσι έμεινε κι αυτή στους 3 βαθμούς.

Στον 5ο όμιλο η Ρουμανία έχασε επίσης με 3-0 από την Τσεχία και παρέμεινε στους 2 βαθμούς, ενώ στον 6ο όμιλο η Κροατία ηττήθηκε με 3-0 από το Βέλγιο κι έτσι το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα έχει μία ακόμη ευκαιρία στον Γ' προκριματικό γύρο που θα διεξαχθεί το διάστημα 30/6-03/7 με τις 8 ομάδες που συμμετέχουν να χωρίζονται σε δύο ομίλους των τεσσάρων και την πρόκριση για τα τελικά να παίρνουν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου.