Wimbledon: Εκτός Κόλινς και Χαντάντ

Newsroom
Ανέλπιστος αποκλεισμός της Ντάνιελ Κόλινς στο Λονδίνο, όπως και για την πιο φορμαρισμένη παίκτρια στο γρασίδι, την Βραζιλιάνα Χαντάντ.

Όπως και στους άνδρες, έτσι και στις γυναίκες το Νο7 του ταμπλό στο Wimbledon δεν συνεχίζει.

Μετά τον Χουρκάτζ, έξω από τη συνέχεια του Wimbledon και η Αμερικανίδα Ντάνιελ Κόλινς, η οποία ηττήθηκε από την Μπούζκοβα με 7-5, 4-6, 4-6.

Μίνι έκπληξη και ο αποκλεισμός της Χαντάντ Μάια, η οποία έκανε μία εκπληκτική σεζόν στο γρασίδι με δύο τίτλους, αλλά η Γιούβαν από την Σλοβενία την κέρδισε με 2-1 σετ (6-4, 4-6, 6-2)

Αντίθετα, η Αντζελίκ Κέρμπερ πέρασε σχετικά εύκολα το εμπόδιο της Μλαντένοβιτς (6-0, 7-5) και θα παίξει με την Λινέτ στον επόμενο γύρο.

Σώθηκε και παίζει αύριο τρίτο σετ η Μπένσιτς

Η Μπελίντα Μπένσιτς βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, όμως γλίτωσε από ανέλπιστη ήττα και αύριο (28/6) θα παίξει το τρίτο σετ κόντρα στη Κινέζα Βανγκ. Η Ελβετή βρέθηκε μπροστά στον αποκλεισμό από τον πρώτο γύρο του Wimbledon, όμως έκανε μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο σετ. Εχασε με 6-4 το πρώτο και βρέθηκε πίσω με 5-1 στο δεύτερο.

Εκεί ξύπνησε και έκανε τρία μαζεμένα break και πήρε το σετ με 7-5 για να ισοφαρίσει 1-1. Λόγω σκότους το ματς διεκόπη και θα συνεχιστεί αύριο.