Με… φόρα στις «16» η Οσάκα

Με… φόρα στις «16» η Οσάκα
Ανετη πρόκριση για την Ναόμι Οσάκα που κέρδισε με 2-0 σετ την Γκόλουμπιτς.

Η Βικτόρια Γκόλουμπιτς δεν θα μπορούσε να σταθεί εμπόδιο στην Ναόμι Οσάκα και την φάση των «16» του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων.

Η Γιαπωνέζα επικράτησε εύκολα με 2-0 σετ (6-3, 6-2) μέσα σε 65 λεπτά και συνεχίζει στο τουρνουά. Με 3 άσους και μόλις 11 αβίαστα λάθη έναντι 21 της αντιπάλου της, η Οσάκα κατάφερε να βρει και τρία μπρέικ στο ματς, ενώ είχε το εκπληκτικό 23/23 σε κερδισμένους πόντους στο δεύτερο σερβίς.

Στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την νικήτρια από την αναμέτρηση των Βοντρούσοβα και Μπουζαρνέσκου.

Περίπατοι για Παλβλιουτσένκοβα, Μουγκουρούθα

Η Αναστασία Παβλιουτσένκοβα είχε εύκολο πρωινό καθώς δεν χρειάστηκε ούτε 1 ώρα για να αποκλείσει την Γερμανίδα Αννα Λένα Φρίντσαμ. Σε 54 λεπτά πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση κερδίζοντας με 2-0 σετ (6-1, 6-1) και θα περιμένει μία εκ των Τόρμο και Φερό στον τρίτο γύρο.

Ανετη πρόκριση πήρε και η Γκαμπρίν Μουγκουρούθα η οποία χρειάστηκε 61 λεπτά για να κερδίζει την Κινέζα Βανγκ (6-3, 6-0).

Στις «16» βρίσκεται και η νικήτρια του Roland Garros, Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα που κέρδισε την Καναδή Φερνάντες με 2-0 σετ (6-2, 6-4), αλλά και η Ριμπάκινα που σε δύο σετ έκαμψε την αντίσταση της Σουηδέζας Πίτερσον (6-2, 6-3).

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα