Παρίσι Masters: Ο Ρούνε ξεπέρασε τον «λαβωμένο» Αλκαράθ, ημιτελικό με Αλιασίμ

Newsroom
Ο Χόλγκερ Ρούνε είδε τον Κάρλος Αλκαράθ να αποχωρεί με πρόβλημα στα πλευρά στο 2ο σετ και συνεχίζει στα ημιτελικά του Masters στο Παρίσι, όπου θα αντιμετωπίσει τον Φελίξ Αλιασίμ των 16 σερί νικών.

Άδοξο τέλος είχε ο δεύτερος χρονικά προημιτελικός στο Masters του Παρισιού, με τον Χόλγκερ Ρούνε να παίρνει την πρόκριση απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ που αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού στο τάι μπρέικ του 2ου σετ.

Με το σκορ να είναι στο 6-3, 6-6 για τον 19χρονο Ρούνε, ο Αλκαράθ πριν από το τάι μπρέικ δέχθηκε ιατρική φροντίδα στα αριστερά πλευρά. Επέστρεψε στο κορτ, αλλά μετά το 3-1 υπέρ του Ρούνε αποχώρησε από τον αγώνα.

Ο 19χρονος Ισπανός και Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης τραυματίστηκε εννέα ημέρες πριν από το ATP Finals στο Τορίνο.

Στις 16 σερί νίκες ο Αλιασίμ

Ο συνομήλικός του Δανός έστω και έτσι πήρε την παρθενική νίκη του απέναντι σε παίκτη που είναι στο Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης και έφυγε για τον ημιτελικό του Σαββάτου (5/11) απέναντι στον ιδιαίτερα φορμαρισμένο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ.

Ο 22χρονος Καναδός νίκησε τον Φράνσις Τιάφο με 6-1, 6-4 σε 93 λεπτά, έφθασε στις 16 συνεχόμενες νίκες και ονειρεύεται τον 4ο διαδοχικό του τίτλο σε ισάριθμα τουρνουά.