Τη βίασαν πριν τον τελικό!

Gazzetta team
Θύμα βιασμού κατήγγειλε ότι έπεσε μια 34χρονη Βρετανίδα, ενώ περίμενε την έναρξη του μεγάλου τελικού του Γουίμπλεντον την περασμένη Κυριακή (7/7).

Ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος, ο κόσμος κατά χιλιάδες μέσα και έξω από το κεντρικό κορτ στις εγκαταστάσεις του All England Club για την μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Άντι Μάρεϊ και τον Νόβακ Τζόκοβιτς, όμως επειδή το νόμισμα έχει δύο όψεις, δυστυχώς τα δυσάρεστα δεν θα μπορούσαν να λείψουν.

Και δεν αναφερόμαστε σε πιθανούς διαπληκτισμούς που μπορεί να υπήρξαν μεταξύ των φιλάθλων που κατασκηνώνουν στα γύρω πάρκα, προκειμένου να «πιάσουν» σειρά, ώστε να μπουν στη συνέχεια στο γήπεδο. Μια 34χρονη Βρετανίδα, τα στοιχεία της οποίας δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατήγγειλε στις αστυνομικές αρχές το βιασμό της το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (6/7) μέσα στη σκηνή της, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας επιβεβαίωσε το γεγονός, ανακοινώνοντας ότι έχει γίνει σύλληψη ενός 30χρονου άνδρα στο Νότιο Λονδίνο. «Ερευνούμε την καταγγελία για σεξουαλική επίθεση», είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι η άτυχη γυναίκα βρίσκεται υπό τη φροντίδα ειδικών.