Παπαμιχαήλ: Μια νίκη πριν από το κυρίως ταμπλό στο τουρνουά της Βαρσοβίας

Newsroom
Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ βρίσκεται μια νίκη μακριά από το κυρίως ταμπλό στο 250άρι χωμάτινο τουρνουά της Βαρσοβίας, όπου κυριαρχεί η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ

Τη μία από τις δύο απαιτούμενες νίκες πέτυχε η Δέσποινα Παπαμιχαήλ για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό του χωμάτινου 250αριού τουρνουά της Βαρσοβίας.

Η 29χρονη Ελληνίδα παίκτρια νίκησε την Πολωνή, Βερόνικα Έβαλντ με 6-4, 5-0 και θέλει μια ακόμα νίκη για να βρεθεί στο κυρίως ταμπλό. Ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε καθώς η Έβαλντ αποφάσισε να αποχωρήσει κι ενώ βρισκόταν πίσω στο σκορ με 6-4, 5-0.

Η Παπαμιχαήλ (Νο.171) βρέθηκε πίσω στο 1ο σετ με 4-2, όμως πήρε εννέα games τη σειρά μέχρι το σημείο αποχώρησης της Εβαντ.
Τώρα η Παπαμιχαήλ θα παίξει με την Ραλούκα Σέρμπαν, που έχει γεννηθεί στη Ρουμανία, όμως εκπροσωπεί την Κύπρο και είναι στο Νο.178 της παγκόσμιας κατάταξης. Η Σέρμπαν την Ρέκα Λούκα Τζάνι από την Ουγγαρία με 7-5, 6-2.

Στο κυρίως ταμπλό κυριαρχεί η παρουσία της Ίγκα Σβιόντεκ, ενώ Νο.2 στο ταμπλό είναι η Γιούλια Πουντίτσεβα από το Καζακστάν.