Ολυμπιακοί Αγώνες: Aνεμβολίαστη η συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης!

Ολυμπιακοί Αγώνες: Aνεμβολίαστη η συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης!

bet365

Η συνοδός της καλλιτεχνικής ομάδας κολύμβησης που βρέθηκε θετική στον κορονοϊό στο Τόκιο, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta δεν έχει κάνει εμβόλιο!

Σε περιπέτειες έχει μπλέξει η ομάδα της καλλιτεχνικής κολύμβησης που ταξίδεψε στο Τόκιο για να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το πρώτο πλήγμα είχε γίνει με την Ευαγγελία Πλατανιώτη η οποία βρέθηκε θετική στον κορονοϊό μία μέρα πριν αναχωρήσει για το Τόκιο.

Το πρόβλημα, όμως, έγινε μεγαλύτερο, καθώς όταν έφτασαν στην ιαπωνική πρωτεύουσα υποβλήθηκαν σε τεστ – όπως όλες οι αποστολές – και μία συνοδός βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

Η συγκεκριμένη παράγοντας θα μπει σε ξενοδοχείο καραντίνας για 14 ημέρες και φυσικά δεν θα παρακολουθήσει τους Ολυμπιακούς, αλλά πλέον δημιουργήθηκε θέμα και με την υπόλοιπη ομάδα με την οποία συνταξίδεψε.

Αντι να οδηγηθούν οι αθλήτριες στο Ολυμπιακό Χωριό, θα μεταφερθούν σε άλλο ξενοδοχείο, αυτή τη φορά εντατικής παρακολούθησης και ανάλογα με τα αποτελέσματα των καθημερινών τεστ, θα ληφθούν οι αποφάσεις.

Ευχή όλων να αγωνιστούν όλες κανονικά στους Ολυμπιακούς και να μην υπάρχουν άλλες επιπτώσεις. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτει το Gazzetta η συγκεκριμένη συνοδός δεν είχε κάνει εμβόλιο, παρά τις έγκαιρες και επανειλημμένες ειδοποιήσεις της ΕΟΕ σε όλα τα μέλη της Ολυμπιακής αποστολής να κάνουν εμβόλιο, πριν ταξιδέψουν στο Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα