Ολυμπιακοί Αγώνες: Με κορονοϊό συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με κορονοϊό συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

bet365

Μία συνοδός της ελληνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στην covid-19, σε έλεγχο που έγινε μόλις έφτασε στο Τόκιο.

Ακόμα ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού στην ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Μετά την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε κατά την άφιξη των Ελλήνων στο Τόκιο. Η συνοδός είναι η μοναδική που βρέθηκε θετική. Τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται ήδη στο Ολυμπιακό Χωριό, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κατά την άφιξη της στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο έλεγχος έγινε στο αεροδρόμιο και πλέον η συνοδός θα τεθεί σε καραντίνα σε ειδικό χώρο εκτός Ολυμπιακού χωριού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο των Αγώνων.

Ολα τα άλλα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά και θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο είναι σε επαφή με τη Συνοδό και θα της παράσχει κάθε βοήθεια.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.