Ολυμπιακοί Αγώνες: Με κορονοϊό συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Με κορονοϊό συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης
Μία συνοδός της ελληνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική στην covid-19, σε έλεγχο που έγινε μόλις έφτασε στο Τόκιο.

Ακόμα ένα θετικό κρούσμα κορονοϊού στην ελληνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης. Μετά την Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία χάνει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, μία συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης βρέθηκε θετική.

Ο έλεγχος διενεργήθηκε κατά την άφιξη των Ελλήνων στο Τόκιο. Η συνοδός είναι η μοναδική που βρέθηκε θετική. Τα υπόλοιπα μέλη βρίσκονται ήδη στο Ολυμπιακό Χωριό, ενόψει των αγωνιστικών υποχρεώσεών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΕ:

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε συνοδός της ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης κατά την άφιξη της στο Τόκιο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο έλεγχος έγινε στο αεροδρόμιο και πλέον η συνοδός θα τεθεί σε καραντίνα σε ειδικό χώρο εκτός Ολυμπιακού χωριού, όπως ορίζει το υγειονομικό πρωτόκολλο των Αγώνων.

Ολα τα άλλα μέλη της ομάδας είναι αρνητικά και θα διαμείνουν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Το Αρχηγείο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής στο Τόκιο είναι σε επαφή με τη Συνοδό και θα της παράσχει κάθε βοήθεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα