Τέλος Καμαρά και Ονουάτσι!

Gazzetta team
Ο Παναιτωλικός έχασε την μάχη της παραμονής και έτσι πλέον στο Αγρίνιο άρχισε η... σκούπα ενόψει της επόμενης σεζόν με τους Καμαρά και Ονουάτσι να είναι οι πρώτοι που «χαιρέτισαν»!

Το μεσημέρι της Πέμπτης λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τους δύο παίκτες που η προσφορά τους ήταν εκ διαμέτρου αντίθετη! Ο Καμαρά ήταν ο πρώτος σκόρερ του φετινού Παναιτωλικού με 7 γκολ έστω κι αν δεν κατάφερε να βοηθήσει για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία!

Όμως στην συνείδηση του κόσμου του Αγρινίου πέρασε ως ένας από τους λίγους παίκτες που το... πάλεψαν πολύ φέτος! Από την άλλη ο Ονουάτσι αν και τον Ιανουάριο αποκτήθηκε ως... μηχανή των γκολ αποδείχθηκε το μεγάλο μεταγραφικό φιάσκο της σεζόν καθώς αποχαιρετάει τον Παναιτωλικό χωρίς να έχει ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα!

Σε δηλώσεις του μετά τη λύση του συμβολαίου του, ο Ανρί Καμαρά τόνισε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλους τους ανθρώπους του Παναιτωλικού για την εξαιρετική συνεργασία.

Είναι μια ομάδα με την οποία όσοι συνεργάζονται δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήταν κοντά μας όλη τη σεζόν. Παρά την προσπάθεια που κάναμε δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την ομάδα στην κατηγορία. Εύχομαι στον Παναιτωλικό να επιστρέψει σύντομα στη Super League».

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ Παναιτωλικός εκφράζει τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία και εύχεται στους δύο ποδοσφαιριστές καλή συνέχεια στην καριέρα τους.