Μεγάλο ματς στο Βικελίδης! (vids)

Gazzetta team
Ο Άρης με νίκη επί του Λεβαδειακού πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στο Europa League, ενώ και οι Βοιωτοί θέλουν τη νίκη για να πάρουν μία ανάσα στη μάχη τους για την παραμονή.

Στον Άρη ευελπιστούν η νίκη επί της Δόξας να έχει και συνέχεια. Οι Θεσσαλονικείς θέλουν για πρώτη φορά φέτος να πετύχουν το 2Χ2, με το ηθικό να είναι ανεβασμένο και τον κόσμο στο πλευρό αισιοδοξούν ότι θα το πετύχουν. Ο Λεβαδειακός έρχεται στο Βικελίδης με σκοπό να μην χάσει και αν του δοθεί η ευκαιρία να «κλέψει» ακόμα και το τρίποντο.

Αγωνία για Καστίγιο

Μια ενδεχόμενη απουσία του Καστίγιο από το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένα πλήγμα καθώς Μεξικανός ήταν στα χάι του με τις εμφανίσεις που έκανε τις τελευταίες αγωνιστικές. Το κενό του δύσκολα θα καλυφθεί από την στιγμή που δεν υπάρχει παίκτης για να αγωνιστεί στην κορυφή της επίθεσης .

Δεν τους παίρνει για ήττες

Αν θέλουν να ελπίζουν στη Λειβαδιά σε παραμονή στη μεγάλη κατηγορία θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτό. Οι χαμηλές πτήσεις και τα αρνητικά αποτελέσματα με ομάδες ισοδύναμες βοήθησαν προκειμένου η ομάδα να παραμένει στην ουρά της βαθμολογίας. Στον Λεβαδειακό πλέον έχουν αντιληφθεί πως οποιοδήποτε στραβοπάτημα θα είναι μοιραίο για την συνέχεια.

Οι απουσίες (τραυματισμοί, κάρτες)
Αρης: Σολτάνι (εκτός αποστολής)
Λεβαδειακός: Μαχαίρας (τραυματίας), Παπαδοπουλος(τραυματίας)

Μόνο νίκες ο Άρης

Κίτρινη απόχρωση έχει η προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Ο Άρης έχει πέντε στα πέντε, κερδίζοντας και το 1997 όταν ο αγώνας είχε διεξαχθεί για την Football League.

Προϊστορία

28/3/2010 1-0
31/8/2008 2-0
8/3/2008 1-0
29/9/1997 3-2
28/12/1994 2-1

Φόρμα (Τελευταία έξι ματς)

Άρης

Δόξα-Άρης 1-3
Ατρόμητος-Άρης 0-0
Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα 1-0
Κέρκυρα-Άρης 1-0
Άρης-Παναιτωλικός 0-0
Αστερας Τρίπολης- Άρης 1-0

Λεβαδειακός

Λεβαδειακός-ΟΦΗ 0-2
Ολμπιακός-Λεβαδειακός 3-1
Λεβαδειακός-ΑΕΚ 0-2
ΠΑΟΚ-Λεβαδειακός 3-1
Λεβαδειακός-Εργοτέλης 0-1
Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-1

Οι πιθανές ενδεκάδες

Άρης: Βελλίδης, Καζναφέρης, Μίσελ, Ντίκο, Λαζαρίδης, Παπαστεριανός, Φατί, Ακόστα, Ουμπιδεζ, Πρίττας, Νέτο.

Λεβαδειακός: Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τομάς, Ζησόπουλος, Λισγάρας, Κόρμπος, Μελισσάς, Ζαουί, Φαβάλι, Σουμπίνιο, Ναπολεόνι