Πληρώνει τις συνέπειες

Gazzetta team
Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Νίκου Μπέλτσου από το kingbet.net
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Πάνω που οι ομάδες είχαν αρχίσει να βρίσκουν ρυθμό, ήρθε η διακοπή, ελέω των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, να αυξήσει αισθητά το βαθμό δυσκολίας όσον αφορά την επιλογή σημείων. Αυτό συμβαίνει τόσο γιατί παύει να υφίσταται ο παράγοντας φόρμα, ο οποίος αποτελεί το νούμερο ένα κριτήριο όταν μιλάμε για στοίχημα, όσο και γιατί η συγκεκριμένη διακοπή συνέπεσε με τις τελευταίες ημέρες της μεταγραφικής περιόδου στις οποίες έγινε κυριολεκτικά ένα μικρός χαμός.
Στην Ολλανδία η ομάδα που δέχτηκε το πιο ισχυρό πλήγμα ήταν η εξαθλιωμένη οικονομικά Τβέντε, η οποία θέλοντας να καθαρίσει μία ώρα αρχύτερα από τα χρέη τα οποία έθεσαν σε κίνδυνο την ύπαρξή της το καλοκαίρι, αποφάσισε να πουλήσει στον Αγιαξ έναντι 11 εκατ. Ευρώ, το μεγάλο αστέρι της, τον μεσοεπιθετικό Ζίγεκ. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για ένα κενό που πραγματικά δεν μπορεί να αναπληρωθεί, καθώς ο Ζίγεκ πέρα από άριστος δημιουργός και εκτελεστής (12 ασίστ και 17 γκολ πέρυσι), ήταν αυτό που λέμε ηγέτης. Η ομάδα του Ενσχεντε ταξιδεύει απόψε στο «Αμπε Λένστρα» και η αίσθησή μου είναι ότι θα πληρώσει με το καλημέρα τις συνέπειες της συγκεκριμένης απώλειας. Η Χέρενφεν, άλλωστε, πέρα από τη δύναμη που παραδοσιακά αντλεί από την έδρα της, υπερτερεί και ποιοτικά της Τβέντε, ενώ με την επάνοδο του παικταρά Λάρσον, ο οποίος το πήρε πλέον απόφαση ότι θα παραμείνει και φέτος στην ομάδα, ανεβάζει σταδιακά στροφές. Θεωρώντας εφικτό σενάριο μία σχετικά εύκολη νίκη της Χέρενφεν θα επιλέξω τον άσο με χάντικαπ ενός γκολ.
Αναλυτικότερα οι σημερινές επιλογές του Νίκου Μπέλτσου στο kingbet.net

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!