Με την άδειά σας αρχίζουμε στην «King Bet» της Παρασκευής

Gazzetta team
Η κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα με την κορυφαία στοιχηματική ομάδα, προτάσεις για όλα τα ματς, πλούσια στατιστικά, πίνακες και πλήρη ρεπορτάζ!
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Ας πούμε ότι συμμετέχετε σε διαγωνισμό αθλητικών γνώσεων και σας ρωτάνε: «Ποιο είναι το μοναδικό πρωτάθλημα σε όλη την υφήλιο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα;». Μην πάρετε ούτε τη… βοήθεια του κοινού, ούτε το 50-50. «Στανταράκι» η απάντηση: «Το ελληνικό». Οδεύουμε προς τα μέσα Σεπτεμβρίου και η μπάλα δεν έχει κυλήσει σε ελληνικό γήπεδο, πλην των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων (πάλι καλά…). Από αύριο όμως, πάμε σε φουλ ρυθμούς. Μην περιμένετε πάντως να δείτε τα ματς της πρεμιέρας. Από την 3η αγωνιστική ξεκινάμε και όπου μας βγάλει…
Το μόνο σίγουρο είναι ότι η φετινή Σούπερ Λίγκα αναμένεται περισσότερο ανταγωνιστική σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ (βάλτε όποια σειρά θέλετε, δεν θα τα χαλάσουμε…) έχουν ενισχυθεί και στόχος τους είναι να βάλουν δύσκολα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, ενώ ο ανταγωνισμός θα είναι έντονος και στα άλλα μέτωπα. Θα τα δούμε όλα αυτά, αρχής γενομένης από το σημερινό φύλλο, όπου ο Γιώργος Ντυμένος «εγκαινιάζει» τη συνεργασία του με την KINGBET έχοντας όλο το ρεπορτάζ και τα καλύτερα σημεία. Επίσης, στη σελίδα 9 (DNA) ο Κοσμάς Παπαϊωάννου καταγράφει τη στατιστική απεικόνιση των 16 ομάδων που μπαίνουν στην αφετηρία, με tips για τη συμπεριφορά ολόκληρου του πρωταθλήματος.
Ας πάμε τώρα σε άλλες χώρες. Με ένα σπουδαίο ντέρμπι μάς υποδέχεται η 4η αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ. Το Γιουνάιτεντ – Σίτι αύριο το μεσημέρι, απλά δεν χάνεται. Οχι μόνο γιατί και οι δύο έχουν ξεκινήσει με 3Χ3, αλλά και διότι στους απέναντι (τι απέναντι, δίπλα δίπλα είναι) πάγκους θα κάθονται δύο ισχυρές προσωπικότητες. Μουρίνιο και Γκουαρδιόλα έχουν αναμετρηθεί συνολικά 16 φορές. Ανατρέξτε στο δισέλιδο 14-15 για να δείτε τις επιδόσεις τους.
Μεγάλο ματς και στη Γερμανία, αν και η απόσταση που χωρίζει την Μπάγερν από τα άλλα 17 κλαμπ της Μπουντεσλίγκα τείνει να γίνει χαώδης. Απόψε επισκέπτεται το αφιλόξενο (γι’ αυτήν) Γκελζενκίρχεν. Αφιλόξενο λόγω του μίσους που τρέφουν οι «βασιλικοί μπλε» για τους Βαυαρούς, και όχι λόγω της παράδοσης (μόλις μία ήττα έχει η Μπάγερν εκεί την τελευταία 10ετία).
Από την Ισπανία κρατάμε το Θέλτα – Ατλέτικο Μαδρίτης (άλλωστε, Ρεάλ και Μπαρτσελόνα αγωνίζονται εντός, άρα οι αποστολές τους είναι θεωρητικά εύκολες), από την Ιταλία την προσπάθεια της Ιντερ να φτάσει στην πρώτη της νίκη (παίζει στην Πεσκάρα), από τη Γαλλία το Παρί Σ.Ζ. – Σεντ Ετιέν (απόψε), από την Πορτογαλία τη δοκιμασία της Μπενφίκα στο γήπεδο της Αρούκα, εκεί όπου πέρσι ηττήθηκε και από τη Ρωσία το Σπαρτάκ – Λοκομοτίβ στη σύγκρουση της Μόσχας.
Κατά τα λοιπά, πλήρης δράση σε όλη η Σκανδιναβία, την Ασία και τη Λατινική Αμερική, όμως το πιο σημαντικό που πρέπει να ξέρετε (αν και αποκλείεται να μην το γνωρίζετε) είναι ότι την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινάνε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα Λιγκ. Επομένως, το μυαλό παικτών και ομάδων θα βρίσκεται (και) εκεί. Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε και τα ξαναλέμε την Τρίτη με μια σούπερ έκδοση για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Προτείνουν
Χρήστος Σωτηρακόπουλος: Στο δικό τους στυλ
Billaras (Betsellers): Ολοι στο χορό
Φώντας Τσούνης (ΣτοιΧηθείτε): Λάθος εποχή
Θανάσης Κυλώνης (Πασπαρτού): Ασος με σκόρερ Μπαλοτέλι
Βασίλης Μπανιάς (Με τετράγωνη λογική): Θέλει δουλειά η Νταντί Γιουν.
Γιάννης Καρατζαφέρης (ARTίστες): Διπλό η Τσέλσι στην Ουαλία
Πάνος Παπατσώρης (ARTίστες): Συνεχίζει με το απόλυτο ο Κόντε
Κοσμάς Παπαϊωάννου (DNA): Η ακτινογραφία της Σούπερ Λίγκας
Νίκος Κουλιανός (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Δεν γλιτώνει ο Πογέτ
Φώτης Πλιάκος (Είναι τρελοί αυτοί οι Βόρειοι): Μετά από τρεις σεζόν στ’ αλώνια
Γιάννης Τσαούσης, Κώστας Βαϊμάκης (Fight Club): Η Σούπερ Λίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου
Αναλύουν
Mάκης Μηνδρινός: «Καλωσήλθες στον Ζλάταν»
Bαγγέλης Λυκάκης: Κάτι σαν… ομάδα
Σάββας Σπανούδης: Επέστρεψε ο Πέλβας
Πάνος Γαρίδης: Το ρήγμα της... Αταλάντα
Γεράσιμος Μανωλίδης: Ζήτω τα παράλογα!
Νίκος Μπέλτσος: Πληρώνει τις συνέπειες
Γιάννης Αλυσανδράτος: Let the game begin
Σταύρος Πραβής: Αρχισαν τα όργανα
Δημήτρης Κοντοές: Το όγδοο «θύμα»
Γιάννης Καραγιάννης: Στη άκρη... οι φιλίες
Γιώργος Ντυμένος: Φαβορί στον κάμπο
Χρήστος Στεργίου: Το φιτίλι άναψε
Σταμάτης Δημάκης: Σε μια... κλωστή
Γιώργος Πετρίδης: Ευρώπη καλεί… Πορτογαλία
Μίλτος Ζωγράφος: Αναταράξεις στη Μάλμε
Αντώνης Οικονομίδης: Στηρίζοντας το… απόλυτο!
Ντενίς Μάρκο: Εγκαίνια στη Λάρνακα
Νίκος Γκουτζιούρης: Τα «φώτα» στο Γκρατς
Λευτέρης Ντανοβασίλης: «Ποδαρικό» στην Αρένα ΤΣΣΚΑ
Νίκος Κοτσαρίνης: Στηρίζοντας τα αουτσάιντερ
Γιώργος Καραμάνος: Αγώνες επιβίωσης για Σάο Πάολο, Ιντερνασιονάλ
Γιώργος Φίλιππος Βακόνδιος: Νικηφόρο ντεμπούτο για Τορέντε
Χρήστος Γώγουλος: Τα κεφάλια μέσα!
Θοδωρής Βασίλης: Εποχή Ζιελίνσκι στη Ράσινγκ
Χρήστος Χρυσαΐτης: «Λαβωμένη» η Ιντεπεντιέντε
Πάνος Τασιάς: Με γεμάτο απουσιολόγιο η Μπραν
Δημήτρης Σιώρης: Εποχή Πελεγκρίνι στη Χεμπέι
Βαγγέλης Κώστογλου: Σε τροχιά κορυφής η Γκάμπα
Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Για όλα τα ματς, με πλούσια στατιστικά, πίνακες, πλήρες ρεπορτάζ και στήλες με προτάσεις θα βρείτε στις σελίδες της «King Bet» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή στα περίπτερα!