Ασοι με αξία

Gazzetta team
Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Θανάση Κυλώνη από το betplayergr.com .
Γίνε on line συνδρομητής στην «King Bet» και διάβασε την αγαπημένη σου εφημερίδα στην οθόνη του υπολογιστή σου, σε τιμές άκρως συμφέρουσες για 3μηνη, 6μηνη και 12μηνη συνδρομή. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.
Κακή στοιχηματικά η χθεσινή βραδιά, είτε έπαιξε κανείς Τσάμπιονς Λιγκ είτε ασχολήθηκε με Λιγκ Καπ Αγγλίας και Γαλλίας, πολύ δύσκολα θα έβγαλε κέρδος. Οσον αφορά την στήλη, με 2/4 (Χ2 Παρί και Χάποελ κερδισμένα, Μπρεστ και over Μονακό χαμένα), ίσα βάρκα, ίσα πανιά ήρθαμε. Αυτή είναι η αξία του μονού πονταρίσματος, το ‘χουμε αναλύσει το θέμα ουκ ολίγες φορές και με μεγάλη μου χαρά βλέπω ολοένα και περισσότερο κόσμο να παίζει στοίχημα σωστά.
Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε σαν «μάθημα», είναι αυτό που λέμε εδώ και χρόνια όταν μιλάμε για Τσάμπιονς Λιγκ. Αποδόσεις κάτω από 2.00 σε σημεία, δεν πρέπει να μας απασχολούν (σχεδόν) ποτέ σε τέτοιες διοργανώσεις υψηλού επιπέδου. Η Ρόμα που ήταν καλύτερη στο «Ντραγκάο» άρπαξε τρία μπαλάκια από την Πόρτο μέσα στο «Ολίμπικο», ενώ η Λέγκια που είχε κερδίσει 0-2 στην Ιρλανδία κόντρα στην ροή του αγώνα, λίγο έλειψε να παίξει παράταση (με 10 παίκτες) με τη Ντάνταλκ. Λυπάμαι μόνο αυτούς που είχαν ποντάρει στο υπερβολικό 9άρι του διπλού και το έχασαν στο 92’.
Στα σημερινά παιχνίδια, είχα αποφασίσει εδώ και μέρες να παίξω ΑΠΟΕΛ κοντά στο 2.70, τώρα που ανέβηκε στο 3.00+ ο άσος, το πράττω με… κλειστά μάτια κι ας λήξει 0-3. Μιλάμε για μια ομάδα που έχει αποκτήσει τεράστιες ευρωπαϊκές εμπειρίες τα τελευταία χρόνια, στην Κοπεγχάγη δεν ήταν καλός αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να αποφύγει την ήττα. Το 1-0 πάντως τον κρατά ολοζώντανο στο κυνήγι της πρόκρισης και με τους Σκανδιναβούς έχει εξαιρετική παράδοση. Στο ΓΣΠ εδώ και μια δεκαετία έχει κερδίσει πολλές σοβαρές ομάδες της Ευρώπης, μεταξύ των «θυμάτων» του και η Κοπεγχάγη, την οποία είχε αφήσει εκτός ομίλων πριν από 7 χρόνια, κερδίζοντας 3-1 στη ρεβάνς του ΓΣΠ, όταν και πάλι είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς. Μια χαρά ομάδα είναι οι Δανοί, ίσως καλύτεροι κι από την Ρόζενμποργκ, αήττητοι είναι μέσα στη νέα σεζόν, όμως παίζουν ασταμάτητα, πρωτάθλημα-Ευρώπη, από μέσα Ιουλίου και το… τροπικό κλίμα της Κύπρου (35-36 βαθμούς Κελσίου θα έχει σήμερα στη Λευκωσία, κοντά στους 29 την ώρα του αγώνα με υγρασία 60%) σίγουρα θα κάνει ακόμα πιο εμφανή τα σημάδια της κόπωσής τους.
Ανάλογη επιλογή και η Ροστόφ. Ασο την έβλεπα, θα την πόνταρα κοντά στο 2.60, πόσω μάλλον τώρα που πήγε στο 3.00. Την είχα ποντάρει και στο Άμστερνταμ (1-1) όπου προηγήθηκε, νομίζω ότι δεν θ’ αφήσει ανεκμετάλλευτη την τεράστια ευκαιρία που έχει να βρεθεί για πρώτη φορά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Αγιαξ, κακά τα ψέματα, μόνο το όνομα και τις φανέλες έχει για να θυμίζουν τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Κακό ξεκίνημα στη σεζόν, ούτε την αδύναμη Βίλεμ κατάφερε να κερδίσει εντός έδρας, έχασε μάλιστα 1-2, αποδεικνύοντας πως είναι εξαιρετικά ευάλωτος φέτος. Στη ρεβάνς της Τούμπας θα μπορούσε κάλλιστα να χάνει 3-0 στο ημίχρονο, κανένας παίκτης της ενδεκάδας του δεν είναι τοπ επιπέδου, ακόμα και ο διεθνής τερματοφύλακας Σίλεσεν που υπογράφει στην Μπαρσελόνα αύριο εκτός απρόοπτου (ταξίδεψε στη Ρωσία, μάλλον δεν θα παίξει όμως), δεν μου γεμίζει ιδιαίτερα το μάτι. Για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ, ο Ιβάν Σαββίδης έχει άμεσα την ευκαιρία να πάρει μια άτυπη ρεβάνς από τους Ολλανδούς για τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ.
Η συνέχεια στο betplayergr.com

Κάντε like στη νέα σελίδα του kingbet.net στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Δείτε τα στατιστικά όλων των αγώνων από το μοναδικό και άκρως κατατοπιστικό section του kingbet.net και ενημερωθείτε για τους τζίρους των αγώνων και τις αλλαγές των αποδόσεων!