Πρωτοχρονιά στο γήπεδο (και στα λάπτοπ)

Gazzetta team
Καθημερινά προτάσεις για το στοίχημα από το gazzetta.gr. Διαβάστε σήμερα τις εκτιμήσεις του Μάκη Μηνδρινού από το betsellers.com.
Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της PRESSBOX Α.Ε. – www.kingpress.gr μπορείτε να αποκτήσετε ή να ανανεώσετε τη συνδρομή σας με Paysafe, με τις πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard.
Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα online συστήματα ασφαλείας τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών. Για λεπτομέρειες, εδώ!
Καλή χρονιά, χρόνια πολλά και καλά, με υγεία, αισιοδοξία και χαμόγελα. Χρόνια πολλά στους Βασίληδες και τις Βασιλικούλες και ιδιαίτερες ευχές στον δικό μας Βασίλη. Εύχομαι γερός, δυνατός, με πολλές μπουνάτσες στη ζωή σου, σε όλα τα επίπεδα!
Δεν ξέρω εσάς πως σας μπήκε, εγώ αναπολώ τα χρόνια που ήμουν πρωτοχρονιάτικα 2-3 μέρες άυπνος από το non stop πρόγραμμα, με νυχτερινά μαγαζιά-ποτά-οικογενειακά τραπέζια και άντε πάλι από την αρχή! Αυτές τις ημέρες νιώθω όπως τότε, μόνο που αντί για νυχτερινά μαγαζιά και ποτά, το πρόγραμμα είχε πρώτο τραπέζι πίστα Αγγλιδούλες. Αυτό κι αν είναι non stop! Μπάλα αυτοί πρωτοχρονιάτικα, λάπτοπ αγκαλιά εμείς.
Εκατσε και η έκδοση της εφημερίδας μια μέρα νωρίτερα (κυκλοφορούν σήμερα οι στοιχηματικές εφημερίδες), για να... δέσει το γλυκό. Το Σάββατο ευχαριστήθηκα πολύ την Γουέστ Μπρομ, καλό ήταν και το τρίξι, η Κόλτσεστερ επιβεβαίωσε ότι ήταν λάθος η απόδοση που μας την έδιναν, η Μπέρμιγχαμ ήταν με παίκτη παραπάνω για πολλή ώρα, αλλά έμεινε στο 2-2, ενώ η Ρέντινγκ δεν έγινε ποτέ, μας γύρισε μονάδα.
Πάμε στα σημερινά, πάμε να τα δούμε στα γρήγορα γιατί η ώρα περνάει και τα ματς είναι απογευματινά. Ετσι κι αλλιώς, πάντως, το πρόγραμμα είναι μέτριο, λίγα αυτά που ξεχώρισα. Μια παρένθεση, απαραίτητη. Δεδομένο ότι σήμερα κάποιοι προπονητές θα κάνουν ροτέισον. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσες και τι αλλαγές θα έχει η κάθε ομάδα. Οπότε παίζει πολύ σημαντικό ρόλο να τσεκάρουμε ενδεκάδες, γιατί μπορεί να δούμε πράγματα που δεν περιμέναμε... Και, βέβαια, μπήκαμε στον πάντα ιδιαίτερο Ιανουάριο, οι μεταγραφές ξεκίνησαν, χρειάζεται προσοχή από ‘δω και πέρα.
Πρέμιερ Λιγκ
Στο Μίντλεσμπρο – Λέστερ που ξεκινάει νωρίς πιστεύω ότι η Λέστερ δεν θα χάσει, από την άλλη είναι δίκαιο και το σετ, σχεδόν ισορροπημένο. Και έχει και αρκετό 1-1 μέσα. Σε νορμάλ φαβορί είναι η Εβερτον, η οποία λόγω της ημέρας, θα γίνει το σημείο που θα παιχτεί πολύ. Στο 2.25 είναι αυτή τη στιγμή. Αξιόπιστη εντός, η Σαουθάμπτον μοιάζει έτοιμη να... σκάσει (ισχύουν αυτά που λέγαμε και την Παρασκευή), η λογική λέει άσος. Οση λογική τελοσπάντων υπάρχει στην Αγγλία.
Σίτι – Μπέρνλι σαν να μην υπάρχει, Σάντερλαντ – Λίβερπουλ επίσης, πιθανότατα θα έχει γκολ το Γουέστ Χαμ – Γιουνάιτεντ. Προσοχή στην Αρσεναλ αύριο (η Μπόρνμουθ φέτος εντός έδρας είναι αρκετά αποτελεσματική), λογικοί άσοι μοιάζουν Πάλας (με Σουόνσι) και Στόουκ (με Γουότφορντ), αλλά ως εκεί. Ασοι του 2.10, είναι στο 1.80.
Το Τότεναμ – Τσέλσι της Τετάρτης είναι η ματσάρα. Στο γήπεδο που δυσκολεύεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο η Τσέλσι, καλείται να πετύχει τη 14η σερί νίκη της και να ισοφαρίσει το ρεκόρ της Αρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ. Και τα φέρνει έτσι η μοίρα για την Τότεναμ, που έχει την ευκαιρία να γίνει αυτή που θα σπάσει το σερί της Τσέλσι, λίγους μήνες μετά από το ματς που η (αδιάφορη βαθμολογικά) Τσέλσι στέρησε τη δυνατότητα από την Τότεναμ να διεκδικήσει μέχρι τέλους το περσινό πρωτάθλημα από τη Λέστερ. Δεν βλέπω διπλό, αλλά το σετ είναι εντελώς μοιρασμένο και συμφωνώ 100% με τους μπουκ.
Εμεινε ένα ματς, το Γουέστ Μπρομ – Χαλ. Εδώ θα ακολουθήσω την έμπνευσή μου, την οποία ανέφερα επιδερμικά από την Παρασκευή. Η Γουέστ Μπρομ θεωρητικά αυτή την εποχή δεν είναι για κόντρα (υπενθυμίζω, μας πλήρωσε το Σάββατο), αλλά έχω μάθει τόσα χρόνια όταν βλέπω Πιούλις σε αποδόσεις κάτω του 2.00, να κοιτάζω την κόντρα του! Η Χαλ δεν ξέρω αν είναι ο ιδανικός αντίπαλος, ή μάλλον ξέρω, θεωρητικά δεν είναι ο ιδανικός αντίπαλος. Δέχεται εύκολα γκολ, έχει σερί εκτός έδρας ήττες, γενικά δεν τη λες και αξιόπιστη. Ισως, όμως, επειδή έτυχε να δω και τα τρία τελευταία παιχνίδια της, κόντρα σε Τότεναμ-Σίτι-Εβερτον, νομίζω ότι γυροφέρνει ένα μεγάλο αποτέλεσμα και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν... ντυθεί Γουέστ Μπρομ και πάει και το κλέψει! Και στα 3 προηγούμενα που ανέφερα άξιζε περισσότερα απ’ όσα πήρε. Από ‘κει και πέρα, ξαναλέω, είναι έμπνευση. Μου έκατσε από την αρχή στο μάτι, θα ρίξω κάνα ψιλό, χωρίς να προσπαθήσω περισσότερο να σας πείσω! Επεσε, πάντως, λίγο το διπλό, από το 5.00+ είναι τώρα στο 4.60. Οποιος θέλει παίρνει και καλύψεις.
Τσάμπιονσιπ
Η Μπέρτον κέρδισε επιτέλους εκτός έδρας, 2-1 τη Ρόδεραμ, αλλά δεν σκότωσε και κάνα θηρίο. Την ουραγό νίκησε κι αυτή με το ζόρι. Είχαν προηγηθεί 4 σερί ήττες, γενικά βγάζει προβληματάκια η Μπέρτον το τελευταίο διάστημα. Πιο ισορροπημένη η Πρέστον, αποτελεσματική εκτός έδρας, αν οι δύο ομάδες είχαν ίδιες μέρες ξεκούραση (η Μπέρτον έπαιξε Πέμπτη, η Πρέστον προχθές-Σάββατο), το διπλό θα ήταν σούπερ. Με τα δεδομένα που έχουμε, όμως, και τώρα παίζεται το 3.10.
Η συνέχεια στο betsellers.com
Κάντε like στη σελίδα του kingbet.net στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram

Ενημερωθείτε από το kingbet.net για όλη την ειδησεογραφία με τις αναλύσεις όλων των αγώνων που συμπεριλαμβάνονται στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.
Το κορυφαίο ελληνικό στοιχηματικό portal KingBet.net ανανεώθηκε και είναι διαθέσιμο σε εφαρμογή για συσκευές android και iOS! Κατεβάστε την εφαρμογή για iOS εδώ και για android εδώ.