Η... μάχη της ουράς στη Basket League

Φάνης Παναγιώτου
Η... μάχη της ουράς στη Basket League

bet365

Με τέσσερις αγωνιστές ν' απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το gazzetta.gr παρουσιάζει το πρόγραμμα των ομάδων που δίνουν... μάχη για να «κρατηθούν» στη Basket League.

Ποιος θα τερματίσει στην πρώτη θέση και θα έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα playoffs; Ολυμπιακός ή Παναθηναϊκός; Ποιος θα είναι τρίτος και θα έχει επίσης πλεονέκτημα; Ο Άρης ή η ΑΕΚ; Για τα παραπάνω μπορείτε να διαβάστε ΕΔΩ, ωστόσο... φωτιά έχει πάρει κι η... μάχη της παραμονής.

Η αλήθεια είναι πως η Καβάλα & ο Αρκαδικός βρίσκονται στην πιο δύσκολη θέση αυτή την στιγμή. Η ομάδα της Τρίπολης είχε την ευκαιρία να κάνει τεράστιο βήμα για την παραμονή της, ωστόσο ηττήθηκε εύκολα στο Λαύριο, έμεινε δύο νίκες πίσω και παράλληλα έχασε και τη διαφορά! Αντίθετα, η Καβάλα του Στιβ Γιατζόγλου πήρε σπουδαία νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο έπειτα από ένα ΦΟΒΕΡΟ ματς, το οποίο κρίθηκε στην παράταση.

Τίποτα δεν έχει κριθεί. Ίσως η κατάσταση να ήταν πιο ξεκάθαρη εφόσον ο Κόροιβος είχε πάρει το ματς με τον Κολοσσό Ρόδο, ωστόσο η ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου «αυτοκτόνησε», καθώς ήταν μπροστά με 15 πόντους στο ημίχρονο κι εν τέλει έχασε!

Η... ουρά έχει πάρει φωτιά και στη συνέχεια θα δείτε τόσο τη βαθμολογία, ωστόσο και το πρόγραμμα των τεσσάρων τελευταίων αγωνιστικών, με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο, καθώς τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο για τις ομάδες που θα μείνουν στη Basket League κι εκείνες που θα υποβιβαστούν στην Α2.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Λαύριο 7-15
Κόροιβος 7-15
Τρίκαλα 7-15
--------------------
Καβάλα 5-17
Αρκαδικός 5-17

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΡΚΑΔΙΚΟΣ
Αρκαδικός - Τρίκαλα
Κόροιβος - Αρκαδικός
Αρκαδικός - Καβάλα
ΑΕΚ - Αρκαδικός

ΚΑΒΑΛΑ
Κολοσσός - Καβάλα
Καβάλα - Παναθηναϊκός
Αρκαδικός - Καβάλα
Καβάλα - ΠΑΟΚ

ΤΡΙΚΑΛΑ
Αρκαδικός - Τρίκαλα
Τρίκαλα - ΠΑΟΚ
Λαύριο - Τρίκαλα
Τρίκαλα - Απόλλων Π.

ΚΟΡΟΙΒΟΣ
Παναθηναϊκός - Κόροιβος
Κόροιβος - Αρκαδικός
ΠΑΟΚ - Κόροιβος
Κόροιβος - Λαύριο

ΛΑΥΡΙΟ
ΠΑΟΚ - Λαύριο
Λαύριο - Απόλλων Π.
Λαύριο - Τρίκαλα
Κόροιβος - Λαύριο

ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΜΑΤΣ
Εκτός από το πρόγραμμα των αγωνιστικών που απομένουν, καλό θα είναι να έχουμε και μία εικόνα από τις αναμετρήσεις μεταξύ των ομάδων που αναφέραμε πιο πάνω, καθώς δεν είναι απίθανο να υπάρξουν ισοβαθμίες! Ας δούμε, λοιπόν, τι έχει γίνει μέχρι τώρα ανάμεσα στις ομάδες που... παλεύουν για τη σωτηρία, με τη σημείωση πως υπάρχουν ακόμα ματς που εκκρεμούν.

Αρκαδικός - Λαύριο 98-90
Τρίκαλα - Αρκαδικός 82-54
Αρκαδικός - Κόροιβος 88-89
Καβάλα - Αρκαδικός 85-74
Λαύριο - Αρκαδικός 79-67

Καβάλα - Λαύριο 68-66
Τρίκαλα - Καβάλα 73-64
Καβάλα - Κόροιβος 74-89
Λαύριο - Καβάλα 99-63
Καβάλα - Τρίκαλα 90-72
Κόροιβος - Καβάλα 72-78

Κόροιβος - Τρίκαλα 64-73
Λαύριο - Κόροιβος 81-72
Τρίκαλα - Κόροιβος 85-74

Τρίκαλα - Λαύριο 81-77

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα