Πωλείται στον ιδιοκτήτη της Φούλαμ το «Γουέμπλεϊ» για 670 εκατ. ευρώ!

Κώστας Ζάλιαρης
Έναντι 670 εκατ. ευρώ, το «Γουέμπλεϊ» αναμένεται να περάσει στα χέρια του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της Φούλαμ, Σαΐντ Καν, με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας να έχει έρθει σε συμφωνία με το μεγάλο αφεντικό των «cottagers» και των Jacksonville Jaguars από το NFL!

Λίβερπουλ - Τσέλσι με αξεπέραστο Live Στοίχημα και 220+ ειδικά στοιχήματα! (21+)

Ο Καν συζητούσε με την FA από τον περασμένο Απρίλη και όλα φαίνεται να έχουν μπει σε μια σειρά ώστε να εγκριθεί το deal και από το 10μελή επιτροπή της FA που θα συνεδριάσει την Πέμπτη για να δώσει το τελικό ok και να περάσει το «Γουέμπλεϊ» στα ιδιοκτησιακά στοιχεία του Σαΐντ Καν.

Στους όρους της συμφωνίας που λέγεται πως έχει επιτευχθεί, έχει συμπεριληφθεί απαγόρευση πώλησης δικαιωμάτων ονομασίας σε εταιρείες που θα ήθελαν να το εκμεταλλευτούν, ενώ απαγορεύεται η συνεργασία με χορηγούς που αφορούν τυχερά παιχνίδια και δανειστήρια.

Η Ομοσπονδία, θα μπορεί να παρέμβει σε περίπτωση που αντιληφθεί ότι ο νέος ιδιοκτήτης του γηπέδου δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του, όπως για παράδειγμα να μην φροντίζει για την τέλεια κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (λόγω και της χρήσης που θα γίνεται για παιχνίδια του NFL), ενώ, σε περίπτωση που υπάρχει μεταπώληση έναντι ποσού μεγαλύτερου από αυτό που φέρεται να έχει συμφωνηθεί αυτή τη στιγμή (600 εκατ.λίρες), τότε, η FA θα έχει δικαίωμα διεκδίκησης ποσοστού.