Ο ΣΚΑΪ παίζει μπάλα και αυτό το Σαββατοκύριακο

Gazzetta team
Με πλούσιο ποδοσφαιρικό μενού αλλά και με τα πάντα για τους αγώνες Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Ηρακλής-ΑΕΚ οι εκπομπές του ΣΚΑΪ.

KICK OFF

Αυτή την Κυριακή στις 21:40 η εκπομπή KICK OFF με τον Αντώνη Πανούτσο και τον Κώστα Βαϊμάκη έχει όλη τη δράση και το παρασκήνιο από τη 23η αγωνιστική της Superleague. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.
Αμέσως μετά τη λήξη του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, στον ΣΚΑΪ θα δείτε πρώτοι τα highlights, τη συνέντευξη τύπου των προπονητών, όλο το ρεπορτάζ και αποκλειστικές συνεντεύξεις από το γήπεδο της Λεωφόρου και βέβαια την ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων από τον Παναγιώτη Βαρούχα.
Highlights και ρεπορτάζ από τα παιχνίδια Ολυμπιακός-Ατρόμητος και Ηρακλής-ΑΕΚ και όλα τα γκολ από τους υπόλοιπους αγώνες της Superleague.
Ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται, όπως κάθε Κυριακή, στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.
Μπάσκετ, όλη η δράση από τα σημαντικά παιχνίδια στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα κι όλα τα σπουδαία γεγονότα της αθλητικής επικαιρότητας, αυτή την Κυριακή στο Kick Off.
GOAL ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ
Αυτό το Σάββατο στις 12:00 το μεσημέρι στην εκπομπή Goal Χωρίς Σύνορα με τον Μανώλη Σφακάκη:

-H επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό μετά τις ήττες από ΑΕΚ και Αντερλεχτ και οι αντιδράσεις για την κλήρωση με τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Το κλίμα ευφορίας στην ΑΕΚ μετά τη νίκη στο ντέρμπι και οι σκέψεις του Πογιέτ για τη δύσκολη αποστολή στο Καυτανζόγλειο.
-Η ενίσχυση του Παναθηναϊκού με τον αθλητικό ψηλό Βινς Χάντερ και οι υποψήφιοι για τη θέση του σέντερ στον Ολυμπιακό ενόψει του δεύτερου γύρου του Top 16 της Euroleague.
-Ρεάλ και Βόλφσμπουργκ έκλεισαν ήδη θέση στα προημιτελικά του Champions League. Συνεχίζεται ο κατήφορος της Γιουνάιτεντ εντός και εκτός συνόρων. Η Μπαρτσελόνα κρύβει τη μπάλα, η Γιούβε πάτησε κορυφή και στην Αγγλία η μάχη του τίτλου φουντώνει ξανά. Μία ολόκληρη ώρα με γκολ από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
-Χορταστικό αφιέρωμα στο All Star Game του ΝΒΑ. Οι τιμές στον Κόμπι Μπράιαν, η μάχη των Splash brothers στα τρίποντα και ο καλύτερος διαγωνισμός καρφωμάτων όλων των εποχών.
-Κι όπως κάθε Σάββατο, τα 10 πιο εντυπωσιακά γκολ της εβδομάδας, τα καλύτερα βιντεάκια που έγιναν Viral στα Social Media και όλες οι τρελές και απίθανες στιγμές από τα γήπεδα του κόσμου.
Και την Κυριακή με ώρα έναρξης 13:30, όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε 50 λεπτά. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Ηρακλής-ΑΕΚ κι από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Superleague. Αφιέρωμα στο παρελθόν και το παρόν των ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και πολλά γκολ από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.