Με Μπέο αύριο το «Derby»!

Νίκος Μποζιονέλος
Καλεσμένος στη δευτεριάτικη εκπομπή του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV ο Αχιλλέας Μπέος, live η κλήρωση του Mundobasket από το OTE Sport 3, πρεμιέρα και για την Ιωάννα Λίλη.
Όπως είχε υποσχεθεί ο ίδιος και σας είχε αποκαλύψει αποκλειστικά η στήλη, ο Αχιλλέας Μπέος θα είναι ο κεντρικός καλεσμένος της αυριανής (Δευτέρα 3/2) εκπομπής «Derby», στις 22:00 στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με τον Κώστα Χήτα και θα μιλήσει για όλους και για όλα. Οι υπόλοιποι καλεσμένο θα κλείσουν ως αύριο, μέχρι στιγμή είναι σίγουρη η παρουσία του Κώστα Ορφανού.
Πρεμιέρα απόψε για Κασναφέρη - Βρανά
Όπως σας είχαμε προαναγγείλει, ξεκινούν απόψε τα μεσάνυχτα οι Γιώργος Κασναφέρης και Σταύρος Βρανάς την εκπομπή «ΜΠ…ΑΛΛΑ ΚΟΛΠΑ» στο ACTION 24. Εκπομπή με ραδιοφωνικά στοιχεία και ανοικτή επικοινωνία με τους τηλεθεατές με ανάλυση της αγωνιστικής επικαιρότητας ενώ ο Κασναφέρης θα είναι ο σχολιαστής για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ελληνικού πρωταθλήματος και όχι μόνο.
Live η κλήρωση του Mundobasket!
Η Εθνική αγαπημένη έκλεισε θέση για το επόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα μπάσκετ, καθώς εξασφάλισε μία από τις τέσσερις wild cards. Η κλήρωση θα γίνει αύριο, στις 20:00 ώρα Ελλάδος στη Βαρκελώνη και θα μεταδοθεί live εν Ελλάδι από το OTE Sport 3!
Αύριο η «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» στο Novasports 1
Ο ποδοσφαιριστής γιορτάζει και τα κανάλια Novasports για άλλη μια φορά θα είναι εκεί στην εκδήλωση που γίνεται προς τιμήν του, Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova σε Ελλάδα & Κύπρο, αύριο Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στις 19:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση μέσω των Novasports 1 & Novasports 1 HD, την εκδήλωση για την βράβευση των μεγάλων πρωταγωνιστών του ποδοσφαίρου που αγωνίστηκαν στη σεζόν 2012/2013 στις τρεις επαγγελματικές κατηγορίες. Τη «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι των αθλητικών καναλιών της Nova, Ηλίας Βλάχος και Λίλα Κουντουριώτη.
Η Γιορτή «Γιορτή του Ποδοσφαιριστή» διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) και επιβραβεύει τους αθλητές που είχαν τις καλύτερες επιδόσεις της χρονιάς που πέρασε, αλλά και αξιόλογα επιτεύγματα μεμονωμένων παικτών και ομάδων, παραδειγματικές συμπεριφορές και δηλώσεις. Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν 28 βραβεύσεις μεταξύ των οποίων αυτές των καλύτερου Έλληνα ποδοσφαιριστή, του καλύτερου ξένου ποδοσφαιριστή, του καλύτερου προπονητή, του καλύτερου τερματοφύλακα, του καλύτερου διαιτητή, καθώς και ειδικές βραβεύσεις για τη μακροχρόνια προσφορά διαφόρων προσωπικοτήτων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η εκδήλωση θα προβληθεί απευθείας και από το Web TV του novasports.gr και θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους φιλάθλους.
Εκπομπή μοτοσυκλέτας στο DotTV.gr
Το DotTV.gr είναι το πρώτο και μεγαλύτερο αυτούσιο διαδικτυακό κανάλι με Live πρόγραμμα 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, εκπέμπει από τον Ιανουάριο του 2012 δίνοντας τη δυνατότητα στους τηλεθεατές του να παρακολουθούν τόσο το πρόγραμμά του, όσο και να επιλέγουν εκπομπές και videos της αρεσκείας τους από το αρχείο του καναλιού. Και εγκαινιάζει την καινούργια του εκπομπή «2wRide» με θέμα τον κόσμο της μοτοσυκλέτας, μικρής και μεγάλης, που θα ξεκινήσει να προβάλλεται αρχές Φεβρουαρίου. Η εκπομπή απευθύνεται σε όλους τους φίλους της μοτοσυκλέτας, καθώς πραγματεύεται θέματα όπως παρουσίαση νέων αλλά και μεταχειρισμένων μοντέλων, δυνατότητες (υπέρ και κατά) του κάθε μοντέλου και πάνω από όλα μεταφέρει την αίσθηση τις οδήγησής του, ενημέρωση για αξεσουάρ μοτοσυκλετών και άλλα πολλά. Στην παρουσίαση ο Μαρίνος Τσιλιγιάννης, στο αγωνιστικό κομμάτι ο Γιώργος Κίτσος (πρωταθλητής racing 250cc) και στην επιμέλεια ο Στάθης Πετρόπουλος.
Ξεκινά η Λίλη
Η στήλη είχε γράψει αποκλειστικά από τις από τις 23 Δεκεμβρίου για τη νέα εκπομπή στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που ξεκινά η Ιωάννα Λίλη. «Η νέα σας τηλεοπτική παρέα έρχεται στις 3 Φεβρουαρίου στο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV. Από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 19:00 το απόγευμα η Ιωάννα Λίλη και η παρέα της θα σας κρατάνε την πιο χαρούμενη και αισιόδοξη συντροφιά. Έπειτα από επτά χρόνια απουσίας, η Λίλη επιστρέφει και ανοίγει το τηλεοπτικό της σπίτι με σκοπό να γίνει κομμάτι της καθημερινότητας σας. Στο ολοκαίνουριο σπίτι της υποδέχεται λαμπερούς καλεσμένους, συζητά, αποκαλύπτει, συγκινείται, χαμογελά, διασκεδάζει και μοιράζεται πρακτικές συμβουλές και έξυπνες ιδέες. Η Ιωάννα με μία δυνατή ομάδα συνεργατών που αποτελείται απ΄ τους, Ιάκωβο Μυλωνά, Σοφία Τουντούρη, Δώρα Τσαμπάζη, Πασκουάλε Λίμπο, Άννα Καψάλη, Ειρήνη Πασχαλέρη, Φανή Ζάνα, Νέστωρα Γιαννάκη, Νίκη Λεβεντοπούλου και Φωτεινή Ζγέμπα, σας υπόσχονται να κάνουν ότι μπορούν για να πάνε "ΟΛΑ ΚΑΛΑ"» ανέφερε το δελτίο Τύπου.
Πρεμιέρα αύριο για την Κωσταρά
Από αύριο, Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου ξεκινά η πολιτική εκπομπή «ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ» στο E TV με παρουσιάστρια τη Νάνσια Κωσταρά (η στήλη είχε αναφερθεί προ ημερών). Μέσα από την εκπομπή η παρουσιάστρια μαζί με τους δημοσιογράφους Στέφανο Αναγνώστου και Θανάση Μυλωνά δίνει απαντήσεις στους τηλεθεατές με πλούσιο και έγκυρο ρεπορτάζ σε κάθε εκπομπή. Επίσης, εκλεκτοί καλεσμένοι θα απαντούν σε όλα όσα οι πολίτες πρέπει να ξέρουν αναφορικά πάντα με την επικαιρότητα και τις τρέχουσες εξελίξεις.
Εν συντομία…
* Στην «Ανατροπή» με τον Γιάννη Πρετεντέρη, αύριο Δευτέρα 3/2 στις 23:30 στο MEGA… επιστρέφει στο πάνελ των καλεσμένων ο Μάκης Βορίδης, επίσης παρόντες οι Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Χαϊκάλης και Θάνος Τζήμερος.
* Αύριο, Δευτέρα 3/2 στις 23:20 στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Στον Ενικό» στο STAR καλεσμένος θα είναι ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
* Πρεμιέρα κάνει αύριο, Δευτέρα 3/2 στις 22:15 στον ΑΝΤ1 το prank show «WANTED». Στην παρουσίαση οι Στέλιος Χανταμπάκης (Χάντα), Γιώργος Μανίκας (Μάνι), Κώστας Σιδεράτος (Κόκος), Γιώργος Βασιλόπουλος (Μπούμπης).
* Με 89 ταινίες, που απέσπασαν 87 βραβεία Όσκαρ ενώ ήταν υποψήφιες για άλλα 347, τα κανάλια Novacinema αλλά και η οσκαρική ζώνη Nova Stars υποδέχονται τον Φεβρουάριο, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα οσκαρικών διαστάσεων που θα διαρκέσει μέχρι τις 3 Μαρτίου.
* Την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 22:00, λίγες ώρες πριν από την φετινή τελετή απονομής, θα προβληθεί, σε Α’ τηλεοπτική προβολή, από το Novacinema HD, το αριστουργηματικό μιούζικαλ «Οι Άθλιοι», που πρωταγωνίστησε στα περσινά Βραβεία Όσκαρ.
* Ένα μοναδικό αφιέρωμα σε κλασικές ταινίες της χρυσής εποχής του Χόλυγουντ θα μπορούν να απολαύσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Φεβρουάριο, με δυο προβολές κάθε Τρίτη στις 20:00 και τις 22:.00, στο OTE Cinema 2.

Follow on Twitter: @nikbozo