Φαίη Σκορδά: Έβαλε τα κλάματα όταν της έστειλε «ευχαριστώ» το κορίτσι που είχε βοηθήσει σε ορφανοτροφείο (vids)

Gazzetta team
Η Φαίη Σκορδά δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί κι έβαλε τα κλάματα on air, μετά το μήνυμα που της έστειλε ένα κορίτσι που είχε βοηθήσει σε ορφανοτροφείο, πριν από πολλά χρόνια.

Μια άκρως συγκινητική στιγμή έζησε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή «Το Πρωινό», όταν υποδέχθηκε στο στούντιο τον Θεοχάρη Ιωαννίδη.

Ο ηθοποιός, μιλώντας για το ρόλο του στη σειρά «8 λέξεις», άρχισε να της μιλάει σε κάποια φάση για τη συμπρωταγωνίστριά του, Άννα Μπεζάν.

«Η Άννα η Μπεζάν είναι ένα κορίτσι που πριν πολλά χρόνια μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο», της είπε και συνέχισε: «Μου έστειλε ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα χθες και μου είπε "σε παρακαλώ πολύ, πες στη Φαίη ότι την ευχαριστώ πολύ. Δεν ξέρει ποια είμαι"...».

Η παρουσιάστρια απάντησε «Τι εννοείς δεν ξέρω ποια είναι;» κι ο ίδιος συνέχισε: «Είχατε προσωπική επαφή πριν πολλά χρόνια και της είχες πάει σε αυτό το ορφανοτροφείο, τα πρώτα της αθλητικά παπούτσια και μιλάει για σένα και βάζει τα κλάματα».

Εκεί δεν άντεξε η Φαίη Σκορδά και σηκώθηκε από τον καναπέ, βάζοντας τα κλάματα, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να την παίρνει αγκαλιά, για να ηρεμήσει.

«Δεν έπρεπε να μου το πεις αυτό τώρα», του είπε η Σκορδά, με τον ηθοποιό να της λέει πάλι «Κάνεις πολλά πράγματα που δεν βγαίνουν προς τα έξω».

«Να αλλάξουμε θέμα. Θέλω να σταματήσεις πραγματικά, στο ζητάω σαν χάρη», τον παρακάλεσε η παρουσιάστρια στο τέλος.

Ποια είναι η Άννα Μπεζάν

Η Άννα Μπεζάν έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην ελληνική τηλεόραση μέσα από τη συμμετοχή της στο «Greece's Next Top Model». Από εκεί είχε γίνει γνωστή η ιστορία της, αφού είχε μιλήσει για τα χρόνια που πέρασε στο ορφανοτροφείο, όπως και για την κακοποίηση που είχε υποστεί από τον πατέρα της, κι είχε συγκινήσει το κοινό.

Μετά τον διαγωνισμό μόδας, η ίδια άλλαξε καριέρα και στράφηκε στην ηθοποιία, μετά από προτροπή του ηθοποιού και παραγωγού Κούλη Νικολάου. Ο πρώτος της ρόλος ήταν στη σειρά «Αστέρια στην Άμμο», ενώ τώρα πρωταγωνιστεί στις «8 λέξεις».