Όσκαρ: Στην CosmoteTV η 92η τελετή των βραβείων

Gazzetta team
Όσκαρ: Στην CosmoteTV η 92η τελετή των βραβείων
Τα κανάλια της CosmoteTV στρώνουν... κόκκινο χαλί για την 92η απονομή των βραβείων Όσκαρ (09/02, 03:00), καθώς θα μεταδώσουν ζωντανά την λαμπερή τελετή!

Τα Όσκαρ έχουν... πρωταγωνιστικό ρόλο στα κανάλια Cosmote Cinema!

Η 92η τελετή απονομής τα ξημερώματα της Κυριακής (09/02, 03:00) θα μεταδοθεί live από το Cosmote Cinema Oscars, αλλά και από το Cosmote Cinema 2HD, σε σχολιασμό των Γιώργου Σατσίδη και Χριστίνας Μπίθα, που θα βρίσκονται στο «Dolby Theater» του Λος Άντζελες. Στο Cosmote Cinema 1HD οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθήσουν την πρωτότυπη μετάδοση.

Πριν από την τελετή απονομής, ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην εκπομπή «Oscar's Night» (08/02, 23:00, Cosmote Cinema Oscars, YouTube CosmoteTV), που είναι αφιερωμένη στα Όσκαρ, μαζί με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, Λουκά Κατσίκα, και επώνυμους καλεσμένους, θα σχολιάζουν τις υποψηφιότητες και θα κάνουν προβλέψεις.

Για όσους χάσουν την λαμπερή τελετή, θα μπορούν να την παρακολουθήσουν την Δευτέρα (10/02, 19:30) από το Cosmote Cinema Oscars.

Η CosmoteTV είναι το μοναδικό ελληνικό τηλεοπτικό δίκτυο, και ένα από τα 18 παγκοσμίως, που για δεύτερη συνεχή χρονιά θα βρίσκεται στο κόκκινο χαλί της μεγάλης κινηματογραφικής βραδιάς.