Οι Έλληνες του εξωτερικού (vids)

Gazzetta team
Ανδρέας Σάμαρης με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μορεϊρένσε, ξεχώρισε από τους Έλληνες του Εξωτερικού αυτή την εβδομάδα.

Στο όνομα του Ανδρέα Σάμαρη ακούει ο μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής της εβδομάδας, στους Έλληνες του εξωτερικού, καθώς ο μέσος της Μπενφίκα ξεχώρισε με το καταπληκτικό γκολ που πέτυχε κόντρα στην Μορεϊρένσε... Σκόρερ θα μπορούσε να είχε χριστεί και ο Κώστας Μήτρογλου, αλλά το δοκάρι είχε άλλη γνώμη, ενώ εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε και ο Κώστας Μανωλάς στη νίκη της Ρόμα επί της Γιουβέντους με 2-1.

Εξαιρετικό Σαββατοκύριακο για τους Ελληνες του εξωτερικού, με το ματς της Εθνικής κόντρα στην Φινλανδία για τα προκριματικά του Euro 2016 να πλησιάζει. Η Mybet προσφέρει σε απόδοση 1.80 τη νίκη της ελληνικής ομάδας.



ΙΤΑΛΙΑ
Κώστας Μανωλάς (Ρόμα): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση, κόντρα σε μία κακή Γιουβέντους. Δεν φέρει ευθύνη για το γκολ που δέχθηκαν οι «Τζιαλορόσι», καθώς προήλθε από λάθος στο κέντρο του γηπέδου.

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα): Ήταν εκτός αποστολής στο ντέρμπι με την Γιουβέντους στο «Ολίμπικο», όπου η Ρόμα κέρδισε 2-1.

Νίκος Βέργος (Έλτσε): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 2-1 επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο Β'΄.

ΑΓΓΛΙΑ
Χοσέ Χολέμπας (Γουότφορντ): Έπαιξε βασικός στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σίτι, όπου η Γουότφορντ γνώρισε την ήττα με 2-0, αντιμετωπίζοντας πολλά προβλήματα στην πλευρά του από τον Νάβας και τον Φερναντίνιο που σκόραρε από εκεί.

Δημήτρης Κωνσταντόπουλος (Μίντλεσμπρο): Βασικός στη νίκη της Μίντλεσμπορ με 3-1, εκτός έδρας, επί της Σέφιλντ Γουένσντεϊ.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ
Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα): Όχι απλά ήταν βασικός στη νίκη με 3-2 επί της Μορεϊρένσε, αλλά πέτυχε και ένα καταπληκτικό γκολ στο 76'.

Κώστας Μήτρογλου (Μπενφίκα): Καλή εμφάνιση από τον Έλληνα επιθετικό στη νίκη με 3-2 επί της Μορεϊρένσε, η οποία μάλιστα θα μπορούσε να είχε συνδυαστεί και με ένα γκολ, αλλά η κεφαλιά του στο 68΄σταμάτησε στο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Έβγαλε όμως την ασίστ για το γκολ του Σάμαρη.


ΤΟΥΡΚΙΑ
Φάνης Γκέκας
(Εσκισεχίρσπορ): Βασικός σε όλο το παιχνίδι κόντρα στην Ρίζεσπορ που έληξε 1-1, χωρίς ωστόσο να βρει δίχτυα.

ΙΣΡΑΗΛ
Γιάννης Παπαδόπουλος (Χάποελ Κφαρ): Βασικός και με πολύ καλή απόδοση στη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Μακάμπι Χάιφα.

ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ
Γιάννης Φετφατζίδης (Αλ Αχλί): Είδε από τον πάγκο τη νίκη της ομάδας του με 4-0 επί της Αλ Κχαλίζ.

Αμίρ Κούρντι (Αλ Αχλί): Δεν χρησιμοποιήθηκε στη νίκη με 4-0 επί της Αλ Κχαλίζ.

ΦΙΛΑΝΔΙΑ
Πέτρος Κανακούδης (Ίντερ Τούρκου): Έπαιξε βασικός σε όλο το εντός έδρας παιχνίδι με την Ροβανιέμι, όπου η Ίντερ Τούρκου κέρδισε με 2-0.