ΝΒΑ All-Star Game 2019: Aν ήσασταν ο Αντετοκούνμπο, ποιους θα διαλέγατε; (poll)

Νίκος Καρφής
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι αρχηγός της Team Giannis στο All Star Game και το gazzetta.gr ζητά από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν τους παίκτες που θα ταίριαζαν περισσότερο με τον Greek Freak για να φτάσουν στη νίκη κόντρα στην «Team LeBron».

Γνωστές έγιναν οι «ρεζέρβες» του Αll Star Game και έτσι συμπληρώθηκε το παζλ των παικτών που θα παίξουν στη μεγάλη γιορτή του ΝΒΑ.

Αρχηγοί θα είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο (Team Giannis) και ΛεΜπρόν Τζέιμς (Team LeBron), οι οποίοι για πρώτη φορά στην ιστορία θα βγουν σε live σύνδεση για να φτιάξουν τις ομάδες τους. Αρχικά θα διαλέξουν τους βασικούς (πρώτος θα επιλέξει ο Βασιλιάς), στη συνέχεια θα πάνε στις... ρεζέρβες και τέλος θα έχουν να απαντήσουν στο... δίλημμα Ουέιντ ή Νοβίτσκι.

Το gazzetta.gr βάζει στο παιχνίδι τους αναγνώστες του και τους ζητά να ψηφίσουν τους παίκτες που θα ταίριαζαν περισσότερο στον Greek Freak, με σκοπό να τον βοηθήσουν να κάνει την πρώτη του νίκη στο All Star Game ως αρχηγός.

Ο ίδιος ο Γιάννης (ξεπέρασε τους 8.000 πόντους στο ματς με τους Ουίζαρντς) έχει δηλώσει πως θέλει... εραστές στην ομάδα του και έτσι τόνισε πως θα πάει σε επιλογές Εμπίντ και Ουέστμπρουκ, ενώ ανέφερε πως θα πάρει και τους συμπαίκτες του (δηλαδή τον Κρις Μίντλετον)

Η δεξαμενή για τους «αναπληρωματικούς»: Άντονι Ντέιβις (Πέλικανς, 6η παρουσία), Νίκολα Γιόκιτς (Νάγκετς, 1η παρουσία), Ντάμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς, 4η παρουσία), Κλέι Τόμπσον (Ουόριορς, 5η παρουσία), Ράσελ Ουέστμπρουκ (Θάντερ, 8η παρουσία), ΛαΜάρκους Όλντριτζ (Σπερς, 7η παρουσία), Καρλ-Άντονι Τάουνς (Μινεσότα, 2η παρουσία). Μπράντλεϊ Μπιλ (Ουίζαρντς, 2η παρουσία), Μπλέικ Γκρίφιν (Πίστονς, 6η παρουσία), Κάιλ Λάουρι (Ράπτορς, 5η παρουσία), Κρις Μίντλετον (Μπακς, 1η παρουσία), Μπεν Σίμονς (Σίξερς, 1η παρουσία) και Νίκολα Βούτσεβιτς (Μάτζικ, 1η παρουσία), Ντ' Άντζελο Ράσελ (Νετς, 1η παρουσία).

* Ο Ολαντίπο δεν υπάρχει στη λίστα γιατί αν και ψηφίστηκε θα χάσει το ASG, με τον Σίλβερ να παίρνει τον Ράσελ στη θέση του

H δεξαμενή για τους starters: Κάιρι Ίρβινγκ (Σέλτικς), Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς), Καουάι Λέοναρντ (Ράπτορς), Κεμπά Ουόκερ (Χόρνετς), Στέφ Κάρι (Oυόριορς), Τζέιμς Χάρντεν (Ρόκετς), Πολ Τζορτζ (Θάντερ), Κέβιν Ντουράντ (Oυόριορς),

Από τους βασικούς σίγουρα θα είναι απολαυστικό να τον δούμε μαζί με τον Κάρι (είχε ξαπλώσει ακομπλεξάριστος για να περάσει από πάνω του ο Γιάννης), ενώ θα ήταν ωραίο να τον θαυμάσουμε συμπαίκτη με τον Χάρντεν,επειδή μαζί θεωρούνται φαβορί για το βραβείο του MVP. Θα είχε ενδιαφέρον να διαπιστώσουμε πως θα συνδυαζόντουσαν. Φυσικά όπως είπαμε και παραπάνω μια προφανή επιλογή είναι ο... εραστής Εμπίντ και ο... ταχυδακτυλουργός Ίρβινγκ που είναι... μανούλα για τέτοια ματς, αφού μιλάμε για έναν από τους πιο φαντεζί παίκτες της λίγκας.

Τώρα στους αναπληρωματικούς υπάρχουν περισσότερες επιλογές. Αν βάλει σε προτεραιότητα το θέαμα που πάντα παίζει το μεγαλύτερο ρόλο στα All Star Game, τότε ιδανικοί για τον Έλληνα φόργουορντ θα είναι οι Ντέιβις, Ουέστμπρουκ, Λίλαρντ, Γκρίφιν, Σίμονς και Τάουνς. Υπάρχει και ο κορυφαίος ψηλός πασέρ της λίγκας, ο Νίκολα Γιόκιτς και ο συμπαίκτης του στους Μπακς, Κρις Μίντλετον που θα είναι δύσκολο να μην τον επιλέξει.

Φυσικά υπάρχει και το δίλημμα Νοβίτσκι ή Ουέιντ που έβαλε ο Άνταμ Σίλβερ για να τιμήσει αυτούς τους δύο σπουδαίους παίκτες, που έχουν γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα τους στη... βίβλο του ΝΒΑ. Έτσι έχουμε και την επιλογή του special παίκτη, του 13ου παίκτη.

Έφτασε η ώρα των αναγνωστών. Eτοιμάσαμε 3 ξεχωριστά poll, το πρώτο για τους βασικούς, το δεύτερο για τους αναπληρωματικούς και το τρίτο για τις special συμμετοχές.

Για να δούμε τους 12 ιδανικούς συμπαίκτες του Γιάνναρου που θα προκύψουν από την ψηφοφορία (4 βασικοί, 7 αναπληρωματικοί και 1 special).

*μία ψήφος σε κάθε poll