Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αφιέρωση της Ντρισμπιώτη στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (pic)

Κώστας Ευθυμιάδης
Ολυμπιακοί Αγώνες: Η αφιέρωση της Ντρισμπιώτη στους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (pic)

bet365

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη αφιέρωσε την 8η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες σε όσους δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές στην Ελλάδα.

Λίγο μετά την σπουδαία εμφάνισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν ξέχασε την Ελλάδα και την δραματική εβδομάδα που διανύουμε λόγω των πυρκαγιών.

Σε ανάρτησή της στα σόσιαλ, η 8η ολυμπιονίκης στα 20χλμ βάδην, αφιέρωσε την διάκρισή της στους πυρόπληκτους και ευχήθηκε γρήγορα να κλείσει και αυτή η «πληγή» στην πατρίδα.

Η ανάρτηση της Ντρισμπιώτη

«ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ! Η σκέψη μου όλες αυτές τις μέρες είναι μαζί σου, στη μάχη όλων αυτών των ανθρώπων που παλεύουν με τις φλόγες, στους ανθρώπους που χάνουν τα ζώα τους, τα σπίτια τους, στα δάση μας που καίγονται, στα άγρια ζώα που χάνονται απροστάτευτα... Πόσο πολύ θα ήθελα να είμαι εκεί να βοηθήσω με οποιονδήποτε τρόπο, δε φαντάζεσαι... Όμως το σώμα μου είναι στο Σάπορο, στο μεγαλύτερο αγώνα που έχω δώσει μέχρι σήμερα. Σήμερα κατάφερα αυτό που δεν μπορούσα ποτέ να πιστέψω! Πίστεψα στο όνειρο και το δούλεψα σκληρά, και τα κατάφερα! Δεν μπορώ παρά να αφιερώσω την 8η θέση σε όλους τους Έλληνες, που ξέρω πόσο περήφανοι είστε για όλους τους αθλητές που έχουμε κάνει αυτό το ταξίδι στην Ιαπωνία! Μπορεί να πήρα τεράστια χαρά σήμερα, όμως αυτή τη χαρά δεν μπορώ να την εκφράσω γνωρίζοντας τον πόνο σου, Ελλάδα μου. Εύχομαι οι πληγές σου να κλείσουν σύντομα και να μην ξανανοίξουν ποτέ!»

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα