Μαυρωτάς για Τεντόγλου: «Εξέπεμψε ήθος που πρέπει να προβάλλουμε, θα φέρει πολλά παιδιά στο στίβο» (vid)

Νίκος Καρφής
Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς μίλησε για το ήθος του χρυσού Ολυμπιονίκη, Μίλτου Τεντόγλου, ο οποίος αποτελεί παράδειγμα για όλα τα παιδιά.

Στην Ελλάδα επέστρεψε τα ξημερώματα ο σπουδαίος Μίλτος Τεντόγλου, ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους στους Ολυμπιακούς και τον υποδέχθηκαν η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς.

Ο Μαυρωτάς στάθηκε στο ήθος του Ολυμπιονίκη από τα Γρεβενά και τόνισε πως θα είναι ευκαιρία για να φέρει πολλά παιδιά στο στίβο.

«Η συμμετοχή στους Ολυμπιακούς για έναν αθλητή είναι τεράστια διάκριση, όπως και η συμμετοχή σε τελικό. Η κατάκτηση όμως ενός χρυσού είναι η υπέρτατη διάκριση και θα ήθελα εκ μέρους της Πολιτείας να τον ευχαριστήσω που μας έκανε υπερήφανους σε ένα τόσο ανταγωνιστικό άθλημα όπως το μήκος. Να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς.που δώσανε τον καλύτερο ευατό τους. Καλή επιτυχία και σε όσους έχουν ακόμα αγώνες μέχρι την Κυριακή. Ο Μίλτος εξέπεμψε ένα ήθος που πρέπει να το προβάλλουμε προς τα έξω και νομίζω πως θα φέρει πολλά παιδιά στο στίβο, είτε στα Γρεβενά είτε σε όλη την Ελλάδα», ήταν τα λόγια του.