Τεντόγλου: «Αφιερωμένο σε όλους τους Ελληνες»

Δήμος Μπουλούκος
Τεντόγλου: «Αφιερωμένο σε όλους τους Ελληνες»

bet365

Ως… κουλ χαρακτήρισε το τελευταίο του άλμα στη μικτή ζώνη ο Μίλτος Τεντόγλου.

Χαλαρός στην μικτή ζώνη, ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε να νιώθει πως… έκλεψε το χρυσό μετάλλιο από τον Κουβανό Ετσεβαρία.

Όπως και στην κάμερα της ΕΡΤ, έτσι και στη μικτή ζώνη ο χρυσός ολυμπιονίκης του μήκους ανέφερε πως ο Κουβανός θα έπρεπε να κερδίσει και πως νιώθει τυχερός που πήρε το χρυσό έστω και με αυτόν τον τρόπο.

«Ηταν κουλ το ότι έκανα τόσο καλό τελευταίο άλμα. Νιώθω λίγο περίεργα που κέρδισα με αυτόν τον τρόπο. Θα έπρεπε να κερδίσει ο Κουβανός. Δεν ξέρω τι έγινε. Νιώθω τυχερός που κέρδισα με αυτόν τον τρόπο. Σκέφτηκα να πάρω ένα μετάλλιο στο τελευταίο άλμα. Ήθελα λίγο πάνω από τα 8,21μ. Τόσες φορές το έχω κάνει φέτος δηλαδή…» είπε χαρακτηριστικά ο Τεντόγλου.

Τεντόγλου: «Ηθελα απλά να κάνω μια νορμάλ επίδοση στο τελευταίο άλμα»

Σκεπτόμενος τον αγώνα λίγο πριν μπει στο τελευταίο άλμα του, ο άλτης από τα Γρεβενά είχε προβληματιστεί έντονα. «Στο τελευταίο άλμα σκεφτόμουν τι συνέβαινε και ήμουν τόσο χάλια. Ηθελα να κάνω μια νορμάλ επίδοση» είπε και τελικά έκανε άλμα… χρυσού μεταλλίου.

«Θέλω να το αφιερώσω σε όλους τους Ελληνες που έμειναν ξύπνιοι και με παρακολουθούσαν. Αν έκανα 8,50μ. θα αντιδρούσα διαφορετικά. Ο Ετσεβαρία είχε καλά άκυρα. Η βαλβίδα ήταν σκληρή και τα γόνατά μου πονάνε. Θα πονάω για μέρες. Θέλω να πάω τώρα στο Ολυμπιακό Χωριό να πιώ ένα καφεδάκι» πρόσθεσε ο Τεντόγλου.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα