Μπήκε στα ημιτελικά η Σπανουδάκη στα 200 μέτρα!

Κώστας Ευθυμιάδης
Μπήκε στα ημιτελικά η Σπανουδάκη στα 200 μέτρα!

bet365

Καλή εμφάνιση από την Σπανουδάκη που τερμάτισε σε χρόνο 23.16 και πέρασε στον ημιτελικό.

Σε σειρά… φωτιά έτρεξε η Ραφαέλα Σπανουδάκη στα προκριματικά των 200 μέτρων και κατάφερε να μπει μέσω χρόνου στον τελικό.

Η πρωταθλήτρια των σπριντ από την έβδομη διαδρομή προσπάθησε να κάνει μια καλή επίδοση και να είναι στις αθλήτριες που έστω μέσω χρόνου θα μπει στα ημιτελικά.

Εφυγε καλά από τον βατήρα και τερμάτισε στην πέμπτη θέση με χρόνο 23.16, κάνοντας μια αξιοπρεπέστατη εμφάνιση. Για ένα χιλιοστό έμενε εκτός τελικού καθώς ως τρίτη πέρασε η Ιταλίδα Χούπερ που έκανε επίσης 23.16 (είχε .151 στα χιλιοστά έναντι .152 της Σπανουδάκη). Ωστόσο, αν και η Σπανουδάκη έμενε για ένα χιλιοστό εκτός ημιτελικών, επειδή έκανε ίδιο χρόνο με την τελευταία επιλαχούσα, της έδωσαν τελικά θέση στα ημιτελικά!

Ετσι, στις 13:32 θα τρέξει στην δεύτερη ημιτελική σειρά από την τρίτη διαδρομή. Στον τελικό προκρίνονται οι πρώτες δύο από κάθε σειρά και οι δύο καλύτεροι χρόνοι.

Σταρτ λιστ 200 μέτρα

Πρώτη στην σειρά της ήταν η Φρέιζερ-Πράις με 22.22, ενώ έκπληξη έγινε από την Μασιλίνγκι από τη Ναμίμπια που ήταν δεύτερη με 22.63. Πέρασε τρίτη η Σχίπερς με 23.13. Εκπληξη ο αποκλεισμός της Τζαμαϊκανής Τζάκσον.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα