Η κοπέλα του Ντουπλάντις τον… γλίτωσε από την συνάντηση με τον Κέντρικς που είχε covid

Η κοπέλα του Ντουπλάντις τον… γλίτωσε από την συνάντηση με τον Κέντρικς που είχε covid

bet365

O Αρμάντ Ντουπλάντις ήταν να βρεθεί στο Ολυμπιακό Χωριό με τον Κέντρικς ενώ αυτός είχε μολυνθεί με τον covid, αλλά η κοπέλα του τον καθυστέρησε.

Η απουσία του Σαμ Κέντρικς από το επί κοντώ των Ολυμπιακών Αγώνων είναι τεράστια.

Ο Αμερικανός είναι ο μόνος που θα μπορούσε να κοντράρει τον Αρμάντ Ντουπλάντις στον τελικό, με τον Σουηδό ωστόσο να αποκαλύπτει πως λίγο έλειψε να πάει να μιλήσει με τον Κέντρικς, ενώ αυτός είχε ήδη μολυνθεί!

Η κοπέλα του όμως ήταν αυτή που τον γλίτωσε έστω και άθελά της, καθώς θα μπορούσε να έχει μολυνθεί και ο ίδιος και να χάσει την διοργάνωση.

«Είχαμε κανονίσει να συναντηθούμε στο Ολυμπιακό Χωριό για έναν καφέ. Με πήρε τηλέφωνο η κοπέλα μου και μιλούσαμε με τις ώρες, με αποτέλεσμα να χάσω την συνάντηση. Οπότε χάρη σε αυτήν δεν συναντήθηκα με τον Κέντρικς. Είναι κρίμα όμως που δεν θα είναι εδώ ο Σαμ γιατί είναι σε εξαιρετική φόρμα και κάνει καλά άλματα στις μεγάλες διοργανώσεις. Ουσιαστικά άδειασε μια θέση στο βάθρο» αποκάλυψε ο Ντουπλάντις που την Τρίτη θα πάει για το χρυσό μετάλλιο και ίσως ένα παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα