Καραλής: Εμεινε στα 5,51μ. στο Λοτζ

Newsroom
Στην έκτη θέση του επί κοντώ έμεινε ο Εμαννουήλ Καραλής στο μίτινγκ του Λοτζ, ενώ η Αναϊς Καραγιάννη σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα εμπόδια.

Στην έκτη θέση με άλμα στα 5,51μ. κατετάγη ο Εμμανουήλ Καραλής στο μίτινγκ στίβου στο Λοτζ.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ξεκίνησε με ένα πετυχημένο άλμα στα 5,36μ., ενώ στα 5,51μ. χρειάστηκε τρεις προσπάθειες για να το περάσει. Ο πήχης ανέβηκε στα 5,61μ., όπου ο Ελληνας πρωταθλητής είχε τρία άκυρα. Νικητής ήταν ο Ομπιένα με 5,77μ.

Η Αναΐς Καραγιάννη έκανε τον πρώτο της αγώνα στη σεζόν ίδιο μίτινγκ. Η νεαρή αθλήτρια ξεκίνησε ιδανικά την σεζόν καθώς σημείωσε ατομικό ρεκόρ στα 60 μέτρα με εμπόδια.

Τερμάτισε στη σειρά που έτρεψε σε χρόνο 8.34, καταρρίπτοντας το 8.36 που είχε ως ατομική επίδοση. Ο χρόνος της έγινε σε προκριματική κούρσα και παρά το ατομικό ρεκόρ, δεν μπόρεσε να μπει στον τελικό ώστε να κάνει και δεύτερη κούρσα καθώς ήταν έκτη στη σειρά της. Στον τελικό η Πολωνή Κριζόφσκα έκανε την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο με 7.78.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα των ανδρών, ο Μίλαν Τραϊκόφσκι ήταν τρίτος με 7.60. Στα 60 μέτρα γυναικών η Σβόμποντα επικράτησε με 7.14, ενώ τρίτη ήταν η Λευκορωσίδα Τσιμανούσκαγια η οποία για πρώτη φορά αγωνίστηκε ως Πολωνή, μετά την απόπειρα απαγωγής της στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο. Εκανε χρόνο 7.31 στα προκριματικα, αλλά στον τελικό ακυρώθηκε.