ΣΕΓΑΣ: Επιστρέφει η γιορτή βράβευσης των αθλητών

Newsroom
Μετά από δύο χρόνια ο ΣΕΓΑΣ επαναφέρει την γιορτή βράβευσης των κορυφαίων αθλητών του στίβου.

Στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ ανακοινώθηκε πως η ετήσια γιορτή βράβευσης των καλύτερων αθλητών και αθλητριών του στίβου επιστρέφει.

Η εκδήλωση θα γίνει ξανά μετά το 2020 στις 25 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Grand Hyatt, το οποίο έγινε και υποστηρικτής της ομοσπονδίας. Το ξενοδοχείο πέντε αστέρων της Αθήνας, θα φιλοξενήσει την τελετή βράβευσης για τους αθλητές που διακρίθηκαν πέρυσι, ενώ θα κάνει και δύο τιμητικές βραβεύσεις.

Πρόκειται για μια νέα χορηγία την οποία εξασφάλισε o ΣΕΓΑΣ και αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις σε θέματα φιλοξενίας και όχι μόνο, αφού πρόκειται για μια διευρυμένη και απόλυτα συμφέρουσα για την Ομοσπονδία συνεργασία, η οποία προσπαθεί να συμμαζέψει τα οικονομικά της. Η νέα χορηγία εγκρίθηκε σήμερα Ομόφωνα από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ και την παρουσία της στα μέλη του συμβουλίου έκανε ο αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Κεντέρης.

Οσον αφορά τις τιμητικές βραβεύσεις στην φετινή γιορτή, η μία θα αφορά το νέο έπαθλο «Βασίλης Σεβαστής» στη μνήμη του πρώην προέδρου της ομοσπονδίας, που απεβίωσε πέρυσι εξαιτίας του κορονοϊού. Ο πρώτος που θα παραλάβει το συγκεκριμένο βραβείο φέτος, θα είναι ο κορυφαίος δεκαθλητής όλων των εποχών στη χώρα, ο Μάκης Κορκίζογλου, έπειτα από πρόταση του πρώην αθλητή και νυν μέλους του Δ.Σ, Στέλιου Δημότσιου. Η πρόταση του Κορκίζογλου δεν είναι τυχαία καθώς και ο Σεβαστής ως αθλητής είχε διακριθεί στο δέκαθλο.

Επίσης, στην εκδήλωση αναμένεται να τιμηθεί και ο Κώστας Μπανιώτης που πέρυσι αποχώρησε από την ενεργό δράση.

@Photo credits: INTIME