Ινδία: Κάνοντας βολές ακοντισμού στα χωράφια

Newsroom
Ο 18χρονος Ραχούλ Γιαντάβ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ακοντισμού στην Ινδία

To όνομά του είναι Ραχούλ Γιαντάβ, κατάγεται από την Ινδία και αυτό που βλέπετε είναι ο τόπος που κάνει τις βολές στην προπόνησή του. Μη νομίζετε, δηλαδή, πως προβλήματα σε χώρους προετοιμασίας υπάρχουν μόνο στη χώρα μας.

Γεννημένος τον Οκτώβριο του 2004 ο Ραχούλ πέρυσι είχε βολή στα 65.30μ. ακόντιο 700 γραμμαρίων. Θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του αγωνίσματος στην Ινδία.

«Αν γνωρίζετε κάποιους που μπορούν να μας βοηθήσουν ή αν μας έφερνε κάποιο χορηγό. Χρειαζόμαστε ακόντια, παπούτσια και συμπληρώματα διατροφής. Σε τέσσερα με πέντε χρόνια μπορεί να είναι ο νέος Τσόπρα» έγραψε ο προπονητής του Μάικλ Μούσελμαν, δημοσιεύοντας το βίντεο στα social media.

Ο ακοντισμός στην Ινδία κερδίζει όλο και περισσότερους φίλους, χάρη στον Νίρατζ Τσόπρα, τον 25χρονο ο οποίος κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο.
Ο Τσόπρα χάρισε στη χώρα του το 2ο χρυσό μετάλλιο από ατομικό άθλημα στους Ολυμπιακούς Αγώνες μετά το χρυσό από τον Αμπχινάβ Μπίντρα στη σκοποβολή, στη διοργάνωση του Πεκίνου το 2008.