Το… χωράφι μετατράπηκε σε προπονητήριο σφυροβολίας στα Χανιά

Κώστας Ευθυμιάδης
Το… χωράφι μετατράπηκε σε προπονητήριο σφυροβολίας στα Χανιά

bet365

Επιτέλους θα προπονούνται σε καλύτερες συνθήκες οι αθλητές του Κωστή Παπαμαρκάκη.

Εδώ και δύο χρόνια οι εκκλήσεις του Κωστή Παπαμαρκάκη να γυμνάζονται οι αθλητές του σε καλύτερες συνθήκες από ένα εγκαταλελειμμένο χωράφι στα Χανιά, είχαν προκαλέσει προβληματισμό και θλίψη.

Ωστόσο υπήρξε κινητοποίηση από την τοπική κοινότητα και από χθες οι αθλητές της σφυροβολίας στα Χανιά, θα μπορούν να προπονούνται σε καλύτερες συνθήκες.
Ο κλωβός τοποθετήθηκε και έγιναν οι απαραίτητες εργασίες ώστε να προπονούνται σε πιο ανθρώπινες συνθήκες, χάρη και στις ενέργειες του αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Νίκο Καλογερή.

«O Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, συνέβαλε ώστε να καθαριστεί και να στρωθεί το προπονητήριο που κάνουμε την προετοιμασία μας, που πλέον έχει την μορφή προπονητηρίου και όχι χωραφιού. Παράλληλα φτιάχτηκε και ο κλωβός και η εγκατάσταση είναι όπως θα έπρεπε. Ευχαριστώ πολύ και την Αντιπεριφέρεια και τον Δήμο Χανίων για την βοήθεια που μας παρέχουν» είπε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κωστής Παπαμαρκάκης, ο οποίος μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ, αναφέρθηκε στον Χρήστο Φραντζεσκάκη, ο οποίος ήδη ξεκίνησε την προετοιμασία του για τις διοργανώσεις του 2022.

«Η περσινή χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για τον Χρήστο, αφού στο μεγαλύτερο μέρος της είχε ενοχλήσεις στο γόνατο. Αυτό είχε ως συνέπεια να μην μπορέσει να κάνει προπόνηση όπως θέλαμε. Παράλληλα η ενόχληση που ένιωθε τον κρατούσε πίσω στο ξεκίνημα της βολής και του δημιουργούσε αυτόματα κάποια προβλήματα στην τεχνική, τα οποία ευτυχώς δεν υιοθετήθηκαν. Επίσης η περσινή χρονιά είχε κι ένα άλλο έντονο χαρακτηριστικό, τους πολλούς αγώνες. Ο Χρήστος το καλοκαίρι έκανε 11 αγώνες και αυτό ήταν καινούργιο για εκείνον» ανέφερε για τον ταλαντούχο αθλητή που το 2022 θα επιδιώξει συμμετοχή και διάκριση, τόσο στο Παγκόσμιο του Γιουτζίν, όσο και στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου.

Στο ίδιο γκρουπ γυμνάζεται και ο Ορέστης Ντουσάκης, με την Αφροδίτη Τζατζιμάκη και τον Ιβάν Μενγκλεμπέη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα