Κορακάκη στο Gazzetta: «Γυρίζω και για μετάλλιο έχω τα... μπράβο των ξένων» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
Κορακάκη στο Gazzetta: «Γυρίζω και για μετάλλιο έχω τα... μπράβο των ξένων» (vid)

bet365

Η Αννα Κορακάκη ολοκλήρωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες με μία ακόμα έκτη θέση και κάνει στο Gazzetta τον απολογισμό της. Τι έφταιξε και δεν ανέβηκε στο βάθρο, οι εμπειρίες που κέρδισε και ο στόχος για το Παρίσι το 2024.

Η αυλαία της Αννας Κορακάκη στους Ολυμπιακούς Αγώνες έπεσε με την έκτη θέση στον τελικό του πιστολιού στα 25 μέτρα.

Δύο συμμετοχές σε τελικούς και δύο έκτες θέσεις είναι ότι έκανε στο Τόκιο και η χρυσή Ολυμπιονίκης μιλώντας στο Gazzetta κάνει τον απολογισμό της, τονίζοντας ότι ο κορονοϊός της δημιούργησε μεγάλα προβλήματα.

Το μετάλλιο που πήρε ήταν αυτό της εκτίμησης από όλες τις ξένες αποστολές, αλλά και της αγάπης του κόσμου στην Ελλάδα που ξενύχτησε για να τη δει.

Αναφέρεται επίσης στις εμπειρίες που συνέλεξε καθώς και ο στόχος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.