Ξεκινά έρευνα για στημένα ματς στους Ολυμπιακούς του 2016!

Ξεκινά έρευνα για στημένα ματς στους Ολυμπιακούς του 2016!

bet365

Ο Ρίτσαρντ ΜακΛάρεν ξεκίνησε έρευνα για υποψίες στημένων ματς στην πυγμαχία κατά την διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του 2016 στο Ρίο!

Ο Ρίτσαρντ ΜακΛάρεν, ο άνθρωπος που ανέλαβε την υπόθεση του ομοσπονδιακού ντόπινγκ της Ρωσίας, έχει αναλάβει την έρευνα για άλλη μία σοβαρή υπόθεση που αφορά την πυγμαχία και τους Ολυμπιακούς Αγώνες!

Ο ΜακΛάρεν έχει προσληφθεί από την παγκόσμια ομοσπονδία πυγμαχίας (AIBA) να ερευνήσει τις καταγγελίες που έχουν φτάσει για στημένα ματς στην διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ρίο το 2016.

Ο Καναδός καθηγητής θα ερευνήσει καταγγελίες που έγιναν όχι για αθλητές, αλλά για κριτές και διαιτητές που ανέλαβαν αγώνες στην διάρκεια του Ολυμπιακού τουρνουά.
Μάλιστα, υπό έρευνα είναι και παράγοντες της προηγούμενης διοίκησης της AIBA, μεταξύ αυτών και οι προηγούμενοι δύο πρόεδροι, ο Σ.Κ Γου από την Ταϊβάν και ο Γκαφούρ Ραχίμοφ από το Ουζμπεκιστάν.

Ο νέος πρόεδρος, Ουμάρ Κρέμλεφ, ζήτησε να γίνουν οι έρευνες, καθώς η παγκόσμια ομοσπονδία είναι σε δυσμένεια από την ΔΟΕ. Η πυγμαχία στο Τόκιο διοργανώνεται από την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή και όχι από την παγκόσμια ομοσπονδία (οι παγκόσμιες ομοσπονδίες έχουν κανονικά την ευθύνη των αθλητικών τουρνουά στην διοργάνωση), λόγω καταγγελιών κατά της AIBA για διαφθορά και οικονομικές ατασθαλίες.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα