H «χρυσή» Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ Στεφανία Χαραλαμπίδη αφιέρωσε το μετάλλιο στους Έλληνες (vid)

H «χρυσή» Ολυμπιονίκης με τις ΗΠΑ Στεφανία Χαραλαμπίδη αφιέρωσε το μετάλλιο στους Έλληνες (vid)

bet365

Η Ελληνίδα Στεφανία Χαραλαμπίδη κατέκτησε με τις ΗΠΑ το χρυσό μετάλλιο στο πόλο στο Τόκιο αλλά δεν ξέχασε την πατρίδα της που φλέγεται.

Στην Ελλάδα και στους Έλληνες που δοκιμάζονται από τις πυρκαγιές αφιέρωσε το μετάλλιο που κατέκτησε με την εθνική ομάδα των ΗΠΑ στο πόλο η Στεφανία Χαραλαμπίδη.

Η έμπειρη περιφερειακός η οποία έχει κρεμάσει στο στήθος της χρυσό σε Παγκόσμιο αλλά και σε World League με την ομάδα των ΗΠΑ και τη νέα σεζόν θα παίζει στην Ελλάδα και στον Εθνικό Πειραιώς έγραψε στα social media:

«Είμαι ευγνώμων για αυτό το ταξίδι. Ονειρευόμουν αυτή τη στιγμή για πολλά χρόνια και επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Σκληρή δουλειά, αφοσίωση και πίστη στον εαυτό σου θα σε φτάσει στον τελικό στόχο σου. Μην ακούτε τις αμφιβολίες των άλλων, γιατί δεν έχει σημασία τι θα πουν.

Ό,τι έχει πραγματικά σημασία είναι η πίστη στον εαυτό σου και το να μην σταματήσεις ποτέ να πιέζεις τον εαυτό σου να πετύχει τα όνειρά σου. Θα ήθελα να αφιερώσω αυτό το μετάλλιο στην Ελλάδα. Υπάρχει τόσος πόνος με τις πυρκαγιές, άνθρωποι υποφέρουν. Ελπίζω να δώσω υποστήριξη σε όλους τους Έλληνες και να τους κάνω υπερήφανους», έγραψε η Στεφανία.

Διαβάστε ΕΔΩ την ιστορία της.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα