Η αποκάλυψη του Ζερδεβά στο Gazzetta: «Μπαμπά θέλω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο» (vid)

Δήμος Μπουλούκος
O Mάνος Ζερδεβάς μίλησε στο Gazzetta και αποκάλυψε τη συζήτηση που είχε κάνει με τον πατέρα του, πριν από 10 χρόνια, όταν κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική.

Ο Μάνος Ζερδεβάς ήταν από τους καλύτερους παίκτες της Εθνικής στο δρόμο για την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου. Οι σωτήριες του επεμβάσεις έστειλαν την ομάδα στο βάθρο και αναγνωρίστηκε δίκαια, ως ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του τουρνουά.

Ο 23χρονος τερματοφύλακας αποκάλυψε στην κάμερα του Gazzetta τη συζήτηση που είχε κάνει πριν από δέκα χρόνια με τον πατέρα του. Ένα παιδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι ανέφικτο στη ζωή…

«Θα σας πω μια ιστορία αποκλειστική. Όταν συμμετείχα για πρώτη φορά στην Εθνική ομάδα, ήρθε ο πατέρας μου και με πήρε από το αεροδρόμιο και του είπα, μπαμπά θέλω να πάρω ένα Ολυμπιακό μετάλλιο και γέλασε… Μια ιστορία που επαναλάβαμε και τώρα, όταν με πήγε στο αεροδρόμιο για το Τόκιο. Ελπίζω να τον έκανα υπερήφανο. Ημουν 14 και τώρα 23, σχεδόν 10 χρόνια πριν, για αυτό και τα δάκρυα…»