Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Γιάννης Φουντούλης σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο αρχηγός της εθνικής ομάδας πόλο, Γιάννης Φουντούλης, επιλέχθηκε να είναι σημαιοφόρος της Ελλάδας στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων.

Τεράστια τιμή για τον Γιάννη Φουντούλη και την εθνική ομάδα πόλο, η επιλογή του ως σημαιοφόρος στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο.

Μετά τον θρίαμβο της εθνικής ομάδας των ανδρών επί της Ουγγαρίας, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος ενημερώθηκε πως θα είναι αυτός που θα κρατήσει την σημαία στην Τελετή Λήξης, αφού τον επέλεξε (δικαιωματικά λόγω της πορείας της εθνικής ομάδας) η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα, συνεχάρη «όλους τους παίκτες και τους συντελεστές της Εθνικής πόλο, για την ιστορική κατάκτηση» (τουλάχιστον) «του ασημένιου μεταλλίου και εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό».

 
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα