Ντόσκας στο Gazzetta: «Η Ελλάδα μπορεί να φτάσει έως τον τελικό»

Αντώνης Πατσούρας
Ντόσκας στο Gazzetta: «Η Ελλάδα μπορεί να φτάσει έως τον τελικό»

bet365

Ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Γιώργος Ντόσκας μιλάει στο Gazzetta για το παιχνίδι της Ελλάδος με το Μαυροβούνιο και την πορεία της ομάδας μας στο Τόκιο.

Ενθουσιασμένος από την πορεία της εθνικής ομάδας πόλο ανδρών της Ελλάδος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο αλλά και αισιόδοξος ότι η ομάδα μπορεί να φτάσει ακόμη και στον τελικό είναι ο Γιώργος Ντόσκας.

Ο Ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης και 3ος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2005, είναι τα τελευταία χρόνια προπονητής στον ΝΟ Χίου και φυσικά δεν έχει χάσει αγώνα της Ελλάδος στο Τόκιο.

Ο Γιώργος Ντόσκας που είναι παιδικός φίλος και κουμπάρος του αρχηγού της εθνικής ομάδας, Γιάννη Φουντούλη μίλησε στο Gazzetta για τον προημιτελικό της Τετάρτης (09:30) με το Μαυροβούνιο αλλά και για τον τελικό:

«Εμείς και οι Ισπανοί πιο σταθερές ομάδες»

«Η ομάδα έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία έως τώρα στο τουρνουά. Εμείς οι άνθρωποι του χώρου ξέρουμε καλά τις δυνατότητες αυτών των αθλητών και δεν μας προξενούν έκπληξη οι εμφανίσεις τους.

Νομίζω η Ελλάδα και η Ισπανία είναι οι πιο σταθερές ομάδες του τουρνουά. Η Ελλάδα είναι εξαιρετική στην άμυνα αλλά και στην επίθεση. Έχουμε δείξει πως δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος.

«Μπορούμε να φτάσουμε στον τελικό»

Εάν εξαιρέσουμε ένα οχτάλεπτο με την Ιταλία που οι διαιτητές την βοήθησαν η Ελλάδα είναι πολύ καλή σ' όλα τα παιχνίδια του ομίλου.

Σου βγάζει μια σιγουριά. Όλα τα παιδιά βοηθούν την ομάδα και αυτό που είναι σημαντικό είναι ότι είμαστε ομάδα.

Η ομαδικότητα και η άμυνα φέρνει νίκες και μετάλλια. Πιστεύω ότι μπορούμε να φτάσουμε και στον τελικό.

«Φαβορί με το Μαυροβούνιο»

Έχω δει αρκετά παιχνίδια και του Μαυροβουνίου. Καλύτερος παίκτης του είναι ο Τεσάνοβιτς, ο τερματοφύλακας. Ο Ίβοβιτς είναι μεγάλος παίκτης αλλά δεν τον βλέπουμε και τόσο καλά.

Γενικά η εικόνα που έδειξε στον όμιλο το Μαυροβούνιο ήταν πολύ κακή και εάν την συγκρίνουμε μ' εκείνη της Ελλάδος φαβορί είμαστε είμαστε εμείς.

Έχουμε πολύ καλή άμυνα, έναν Ζερδεβά σε πολύ καλή κατάσταση και εάν είμαστε προσεκτικοί θα πάμε στους "4". Πολλά θα κριθούν σε παραπάνω και λιγότερο που εμείς είμαστε άριστοι».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα