Ο Ολυμπιακός δεν άντεξε κόντρα στην Μπαρτσελονέτα

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα από την Μπαρτσελονέτα με 10-5 και έχασε τις ελπίδες πρωτιάς στον Α' Όμιλο του Champions League.

Ο Ολυμπιακός για δύο οκτάλεπτα μπόρεσε και ήταν ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπαρτσελονέτα, όμως επηρεασμένος και από τις απουσίες, γνώρισε την ήττα με 10-5 για τη 10η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ουσιαστικά αποχαιρέτησε τις βλέψεις για την πρωτιά στον Α' Όμιλο.

Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε 3-2 με τον Παπαναστασίου, στο 10ο λεπτό, όμως ακολούθησε ένα σερί 6-0 από την Μπαρτσελονέτα, που προηγήθηκε 8-3, 5:19 πριν από το τέλος, εξασφαλίζοντας τη νίκη που τη διατήρησε μόνη στην 1η θέση.

Τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος της φάσης των ομίλων, ο Ολυμπιακός υποχώρησε στηνν 3η θέση, μετά τη νίκη της Προ Ρέκο επί του Ανόβερου με 21-4. Η παρουσία στο Final 8 έχει εξασφαλιστεί εδώ και καιρό για τον Ολυμπιακό, που θα παίξει με την Προ Ρέξκο για τη 2η θέση του ομίλου.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 3-0, 4-2

Μπαρτσελονέτα (Έλβις Φάτοβιτς): Αγκίρε, Φαμέρα 1, Μάτκοβιτς 1, Μουνάριθ 3, Ντε Τόρο, Λαρούμπε 1, Παβιγιάρντ 1, Φερνάντεζ Μιράντα, Ταχούλ, Περόνε 2, Παούλ 1, Μπούστος, Πόρτερ.

Ολυμπιακός (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Μπίγιατς, Γκίλλας, Βάμος, Γενουδουνιάς, Φουντούλης, Γούβης, Μπούσλιε, Μουρίκης, Δήμου, Κολόμβος, Παπαναστασίου, Ζερδεβάς.