Καμμένου: «Παρακαταθήκη το αργυρό μετάλλιο για το μέλλον»

Κώστας Ευθυμιάδης
Η ομοσπονδιακή τεχνικός της εθνικής πόλο νεανίδων στάθηκε στην επιτυχία της κατάκτησης του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο νεανίδων, ήρθε να προστεθεί σε μία σπουδαία χρονιά για την ελληνική υδατοσφαίριση.

Τα κορίτσια της Αλεξίας Καμμένου ηττήθηκαν στον τελικό από την Ρωσία, αλλά κατάφεραν να φτάσουν ως τον τελικό, αποτέλεσμα της δουλειάς που είχαν κάνει τις προηγούμενες εβδομάδες.

«Κάναμε τα πάντα για να κατακτήσουμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά βρεθήκαμε απέναντι σε μια εξαιρετικά ποιοτική αντίπαλο. Μείναμε στο παιχνίδι για ένα ημίχρονο, αλλά η προσήλωση μας την άμυνα στην αρχή του αγώνα, δεν μας επέτρεψε να αξιοποιήσουμε τα πολύ ποιοτικά μας επιθετικά προσόντα. Παρά την ήττα, το αργυρό μετάλλιο αποτελεί μια μεγάλη παρακαταθήκη για το αύριο του αθλήματος στην χώρα μας» ανέφερε η Καμμένου στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ.

Το αργυρό μετάλλιο του Σίμπενικ είναι το τέταρτο που κατακτά μέσα στο 2021 η ελληνική υδατοσφαίριση. Είχε προηγηθεί το αργυρό μετάλλιο της Εθνικής ανδρών στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο, το χάλκινο μετάλλιο της ίδιας ομάδας στο world league της Τιφλίδας και το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής παίδων στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Πορτογαλίας.