«Τσάμπιονς Λιγκ ή... φεύγω»!

Γιώργος Φραδελάκης
Παρελθόν απ' την Τότεναμ θ' αποτελέσει ο Γκάρεθ Μπέιλ σε περίπτωση που η ομάδα του δεν καταφέρει να βγει στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου.

Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε με δηλώσεις του ο παίκτης, που ξεκαθάρισε ότι αν τα «σπιρούνια» δεν καταφέρουν να τερματίσουν τελικά στην πρώτη τετράδα, τότε ίσως χρειαστεί να... επανεξεταστεί το θέμα της παραμονής του στον σύλλογο. Ο 22χρονος μέσος πάντως τόνισε ότι αισθάνεται χαρούμενος με την παρουσία του στην ομάδα του Λονδίνου, τονίζοντας ωστόσο ότι όλοι θα θέλουν ν' αγωνίζονται κόντρα στους κορυφαίους.

Άσος ημίχρονο/άσος τελικό στο ματς Τότεναμ-Μπλάκμπερν σε απόδοση 1.727 στην vistabet

Συγκεκριμένα ο Μπέιλ είπε σχετικά με την επικείμενη έξοδο της Τότεναμ στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Είχα μία γεύση απ' την περσινή σεζόν και το χάρηκα πραγματικά πολύ. Όλοι νομίζω ότι θέλουν ν' αγωνίζονται απέναντι στους καλύτερους παίκτες του κόσμου. Πρέπει να περιμένουμε για να δούμε τι θα γίνει τελικά. Προφανώς, αν δεν καταφέρουμε τελικά να βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πρέπει να καθίσουμε και να συζητήσουμε ξανά ποιο είναι το καλύτερο για το μέλλον μου».

Παράλληλα ο άσος των Λονδρέζων αναφέρθηκε και στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Μπαερτσελόνα. λέγοντας ότι: «Προφανώς και είναι κολακευτικό, ωστόσο είμαι ακόμα παίκτης της Τότεναμ και θα πρέπει να τα δίνω κάθε εβδομάδα όλα, όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για την ομάδα».

Να σημειώσουμε ότι η Τότεναμ βρίσκεται αυτή την στιγμή στην 5η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, τρεις βαθμούς μακριά απ' την Νιουκαστλ.