«Τσεκάρει» Βιτόρια!(vds)

Νίκος Αθανασίου
Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από την Πορτογαλία, ο Παναθηναϊκός «βλέπει» τον στόπερ και σπεσιαλίστα στα «στημένα» της Εστορίλ, Στίβεν Βιτόρια!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για κεντρικό αμυντικό ενόψει του καλοκαιριού, αρκετά ονόματα έχουν κυκλοφορήσει από την Ελλάδα, ωστόσο αυτός που φαίνεται να βρίσκεται ψηλά στη λίστα του «τριφυλλιού» είναι ο θηριώδης κεντρικός αμυντικός(1.95) της Εστορίλ, Στίβεν Βιτόρια. Μάλιστα σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν από την Πορτογαλία, ο ποδοσφαιριστής έχει τσεκαριστεί από ανθρώπους του «τριφυλλιού» σε φετινά του παιχνίδια, έχει κερδίσει αρκετούς πόντους και υπάρχει ανοιχτή γραμμή του Ούγκο Βαρέλα με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Βιτόρια που λήγει το καλοκαίρι, δεν θα ανανεωθεί, ο παίκτης γνωρίζει για την προοπτική των «πρασίνων» και θέλει να κάνει το επόμενο βήμα στη καριέρα του. Ο 26χρονος στόπερ ξεχωρίζει για τον δυναμισμό στο παιχνίδι του ενώ αυτό που κάνει την... διαφορά είναι ότι βρίσκει δίχτυα από «στημένες» φάσεις. Είτε με απευθείες εκτελέσεις, είτε με πέναλτι, είτε κερδίζοντας τους πάντες στον αέρα! Ο πολιτογραφημένος Πορτογάλος έχει συμμετοχές με την Εθνική Νέων και Ελπίδων της Ιβηρικής χώρας.

Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά οι Πορτογάλοι, ο Παναθηναϊκός έχει κάνει κίνηση για να «κλείσει» τον ποδοσφαιριστή, ωστόσο, ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε επαφή και δεν αποκλείεται τις επόμενες ημέρες να υπάρχουν οριστικές εξελίξεις.

«Δράκος» και διεθνής!
Ο Στίβεν Βιτόρια γεννήθηκε στις 11 Ιανουαρίου του 1987 στο Τορόντο του Καναδά και βρέθηκε στα «μικρά» της Πόρτο. Δεν μπόρεσε να καθιερωθεί στους «δράκους», οι οποίοι τον έδιναν δανεικό σε ομάδες όπως η Τουριζένσε, Ολανιένσε και Κοβίλια. Από το 2010 αγωνίζεται στην Εστορίλ όπου σε 70 αναμετρήσεις έχει πετύχει 15 γκολ, δείχνοντας πως... μυρίζεται το γκολ. Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί με την Εθνική Νέων και Ελπίδων της Πορτογαλίας και αποτελούσε σε νεαρή ηλικία ένα από τα πιο «hot» ονόματα στη χώρα του.